Ultimele două meciuri ale etapei a 14-a, începută în 7 decembrie 2019 şi terminată astăzi, 29 februarie 2020, au avut loc sâmbătă dimineaţă.

Arieşul Mihai Viteazu a câştigat cu 2-0 în faţa celor de la CSM Câmpia Turzii, după un meci pe care jucătorii lui Artur Podar l-au controlat fără mari probleme.

Arieşul a rezolvat partida până la pauză. Alin Tot şi-a dat autogol, iar Adrian David a stabilit scorul final. Câmpia nu a dat semne că poate pune la îndoială victoria celor de la Mihai Viteazu în partea secundă, iar Arieşul a obţinut o victorie de moral, dar care o menţine pe locul 7 în clasament. Formaţia lui Andrei Pintilie se află pe locul 10.

În celălalt meci al zilei, Unirea Triteni a învins-o cu acelaşi scor, 2-0, pe Viitorul Gârbău. Derby-ul ultimelor două clasate a fost poate mai spectaculos decât arată clasamentul, în ciuda terenului dificil şi a unui vânt care le-au pus probleme jucătorilor. Unirea a condus cu 1-0 la pauză după golul lui Sebastian Costin, unul dintre jucătorii nou veniţi la Triteni în această iarnă.

Partea secundă a fost începută mai bine de către oaspeţi, însă Gârbăul nu a reuşit să egaleze, iar Marian Chiorean a stabilit apoi scorul final cu golul de 2-0. După acest rezultat, Triteniul şi-a egalat “rivala” în clasament. Ambele formaţii au câte şase puncte, dar Gârbăul rămâne pe locul 12 datorită golaverajului.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte