Ultimele două meciuri ale etapei a 14-a, începută în 7 decembrie 2019 şi terminată astăzi, 29 februarie 2020, au avut loc sâmbătă dimineaţă.

Arieşul Mihai Viteazu a câştigat cu 2-0 în faţa celor de la CSM Câmpia Turzii, după un meci pe care jucătorii lui Artur Podar l-au controlat fără mari probleme.

Arieşul a rezolvat partida până la pauză. Alin Tot şi-a dat autogol, iar Adrian David a stabilit scorul final. Câmpia nu a dat semne că poate pune la îndoială victoria celor de la Mihai Viteazu în partea secundă, iar Arieşul a obţinut o victorie de moral, dar care o menţine pe locul 7 în clasament. Formaţia lui Andrei Pintilie se află pe locul 10.

În celălalt meci al zilei, Unirea Triteni a învins-o cu acelaşi scor, 2-0, pe Viitorul Gârbău. Derby-ul ultimelor două clasate a fost poate mai spectaculos decât arată clasamentul, în ciuda terenului dificil şi a unui vânt care le-au pus probleme jucătorilor. Unirea a condus cu 1-0 la pauză după golul lui Sebastian Costin, unul dintre jucătorii nou veniţi la Triteni în această iarnă.

Partea secundă a fost începută mai bine de către oaspeţi, însă Gârbăul nu a reuşit să egaleze, iar Marian Chiorean a stabilit apoi scorul final cu golul de 2-0. După acest rezultat, Triteniul şi-a egalat “rivala” în clasament. Ambele formaţii au câte şase puncte, dar Gârbăul rămâne pe locul 12 datorită golaverajului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.