JSport.roJSport.ro

Mihai Mincă şi Adrian Păun au fost doi dintre cei mai buni jucători ai CFR-ului în victoria cu Astra, 3-2. Mincă a reuşit să blocheze şuturile campioanei, iar Păun a fost cel care a restabilit egalitatea după ce Ioniţă a deschis scorul, aducând un plus de speranţă în Gruia.

Fabricio a executat perfect o lovitură liberă în finalul meciului dintre CFR Cluj-Astra, dar Mincă a scos mingea spectaculos, asigurând, astfel, victoria feroviarilor. Vasile Miriuţă a dezvăluit ce i-a spus portarului după aceea fază plină de emoţii pentru suflarea CFR.

,,La ce râzi, măi, Mişu? Tu eşti portar, cum să nu o prinzi pe aia, măi, Mişule? Mişu e portar foarte bun. Chiar îmi pare rău de el la talentul şi valoarea pe care le are. E portar de echipa naţională. Mişu este un portar cu experienţă, depinde numai şi numai de el. Dacă el va avea în continuare jocuri foarte bune cum a avut în ultima perioadă poate va ajunge la naţională. Nu ştiu că nu eu hotărăsc”.

Antrenorul a ţinut să îl felicite pentru evoluţia din meciul cu Astra şi pe marcatorul primului gol pentru CFR, Adrian Păun. Totodată, Miriuţă speră ca Păun să îmbrace tricoul echipei naţionale cât mai repede.

,,Aţi văzut la Adiţă Păun. Senzaţional de câteva jocuri. L-am lăsat două-trei meciuri pe bancă, i-am explicat ce şi cum, că nu îmi place să facă aia. A lucrat extraordinar, s-a pregătit, e munca lui în primul rând. Felicitări, Adiţă Păun, şi sper să fie convocat cât mai repede la echipa naţională la jocurile pe care le-a făcut în ultima perioadă. Ce să zic, chiar îl felicit, bravo lui”, a concluzionat Vasile Miriuţă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.