JSport.roJSport.ro
foto: Sepsi OSK/facebook

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din sferturile Cupei României, şi a bifat a doua victorie la rând cu Alin Minteuan pe bancă.

Tehnicianul CFR-ului, văzut de toată lumea ca un „interimar” până la debutul play-off-ului, pare că s-a săturat de întrebările despre viitorul său.

După succesul cu Sepsi, cel care l-a înlocuit pe Conceicao a dat de înţeles că nu merită să fie schimbat, atâta timp cât echipa îşi îndeplineşte obiectivele.

„Să lăsăm lucrurile să meargă de la sine şi să vedem ce se va întâmpla. Nu ştiu dacă poate cineva să decidă, în momentul în care sunt rezultate şi echipa joacă. Am obţinut trei puncte la Iaşi, acum o calificare, să vedem ce se va întâmpla”, a spus Minteuan, la Look Plus, cel care a subliniat încă o dată că el nu va pleca de la clubul CFR Cluj, chiar dacă nu va mai fi antrenorul primei echipe.

Minteuan va fi pe bancă şi duminică în Gruia, atunci când CFR şi Sepsi se vor întâlni din nou, de această dată în campionat. „Va fi alt meci. Au făcut şi ei modificări, am făcut şi noi pentru meciul din Cupă, va fi cu totul alt joc. Unul extrem de greu, pentru că vrem să ne păstrăm distanţa faţă de urmăritoare”, a precizat antrenorul feroviarilor.

CFR Cluj-Sepsi se va juca duminică, de la ora 20:00.

Am alergat foarte mult cu toţii şi mă bucur că am ajutat echipa şi am mers mai departe. Ne-am dat viaţa şi am câştigat. Aveam nevoie de acest gol pentru încrederea mea”, Valentin Costache, CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.