JSport.roJSport.ro

Ultimul meci al etapei a 14-a a Ligii a IV-a a consemnat şi scorul acestei runde, dacă facem abstracţie de meciul întrerupt de la Apahida după 37 de minute.

Vulturul Mintiu-Gherlii a învins-o cu 7-1 pe Someşul Gilău, o formaţie pentru care finalul de tur pare că reprezintă o izbăvire după un campionat mult sub aşteptări.

Schimbările din vară şi mai ales problemele cu încropirea unui lot pentru meciuri a făcut ca Gilăul să nu câştige niciun joc până acum, elevii lui Rareş Mateş nereuşind să emită pretenţii nici la Mintiu-Gherlii. Vulturul a profitat la maxim de slăbiciunile oaspeţilor, după opt minute jucătorii lui Lucian Roman conducând deja cu 3-0.

Cum soarta acestei partide era pecetluită devreme, până la final s-a jucat relaxat, gazdele mai reuşind încă un gol până la pauză şi trei în repriza secundă. Raul Morar a izbutit un hattrick, Alex Rus a dat două goluri, Ovidiu Farcaş şi Bouros fiind ceilalţi marcatori ai gazdelor, Andrei Moldovan înscriind golul de onoare al gilăuanilor.

„A fost un meci fără prea mari probleme, cu Gilăul care încearcă să reintre într-o reformulare de echipă locală, cu mulţi copii tineri. Noi am avut probleme la începutul campionatului, atunci neputând închega o echipă foarte puternică cu jucătorii pe care i-am luat. Neavând o colaborare cu echipe pentru a putea primi jucători tineri, am aşteptat să înceapă facultatea, să vină jucători din afara judeţului şi am reuşit să punem la cap liniile. Acum sperăm să fie condiţii şi mai bune pentru retur, discuţiile sunt aşa cum trebuie să fie, iar returul sperăm să îl începem aşa cum trebuie”, ne-a spus antrenorul Mintiului, Lucian Roman.

„Problema noastră este că abia ne strângem la meciuri şi aşa a fost şi azi. Am avut ocazii la Mintiu, inclusiv o bară, dar victoria lor e meritată, nu pot să zic că scorul a fost mincinos. Noi aşteptăm acum meciul cu Gherla din etapa viitoare şi apoi, la iarnă, să ne aşezăm cu toţii la masă şi să discutăm, să vedem ce se va întâmpla pentru retur”, a declarat şi antrenorul jucător al gilăuanilor, Rareş Mateş.

Mai jos aveţi cele două echipe de astăzi şi clasamentul actualizat înainte de ultima etapă a anului.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Lenghel
Teglaş
Csiki
Brehar M.
Maxim
Bouros
Takacs
Rus Al.
Brehar Fl.
Morar
Farcaş Ov.

Au mai intrat: Vlad, Ichim, Cristian, Marinescu. Antrenor: Lucian Roman

Someşul Gilău

Sfârlea
Pop
Poali
Niste
Rostaş
Miron
Dumitraş
Mateş
Coman
Moldovan
Fertea

Au mai intrat: Kerekes-Paşca. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.