Vulturul Mintiu-Gherlii a început cu o victorie clară parcursul din faza regională a Cupei României.

Formaţia lui Gică Cotuţ a câştigat cu 4-1 meciul jucat împotriva sălăjenilor de la Ardealul Crişeni.

Întărită serios în pauza competiţională, echipa din Mintiu-Gherlii a dominat meciul de pe teren propriu, acolo unde doar ploaia le-a creat probleme gazdelor. La scorul de 3-1, în repriza secundă, o furtună puternică a trimis cele două echipe la vestiare, iar meciul a fost întrerupt 20 de minute.

Golurile “vulturilor” au fost marcate de Andronic şi Szabo, ambii cu câte o dublă. La final, Mintiul a câştigat şi la 11 metri cu 5-3. Potrivit regulamentului, fiecare meci se termină cu penalty-uri pentru ca, la finalul grupei de 3, departajarea echipelor la egalitate de puncte să fie cât mai clară.

“Am controlat meciul în totalitate, fără probleme. Diferenţa de valoare s-a văzut. Am ratat şi alte ocazii, scorul putea fi şi mai mare. Tratăm foarte serios Cupa Romaniei şi vrem să jucam finala acestei faze. Vom merge sâmbătă la Oradea fără câţiva jucători care au fost astăzi, dar sperăm să câştigăm. Va fi un meci interesant cu Diosig. Ne-am întărit serios în această vară, avem o echipă foarte bună şi mai avem discuţii cu încă cel mult patru jucători. Vrem să formăm o echipă omogenă, iar acest turneu ne ajută foarte mult şi din punct de vedere al pregătirii. Obiectivul principal e promovarea în liga a treia”, a spus antrenorul Mintiului, Gică Cotuţ, cel care s-a bazat astăzi şi pe Laurenţiu Rus, achiziţia vedetă din această vară.

Vulturul va juca sâmbătă pe terenul bihorenilor de la CS Diosig, iar cu o victorie se va califica automat în finala Regiunii 2 Nord-Vest, meci care va avea loc tot la Mintiu-Gherlii, în 22 iulie.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Szekely
Timoc
Ionescu
Pop S.
Drăgan
Balint
Svichi
Tothăzan
Pop V.
Rus Al.
Andronic

Au mai intrat: Rus L, Pop D, Szabo, Bocoş. Antrenor: Gică Cotuţ

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte