JSport.roJSport.ro

Arieşul Mihai Viteazu şi Vulturul Mintiu-Gherlii sunt câştigătoarele zilei în etapa a 26-a a Ligii a IV-a.

Formaţia lui Lucian Roşu s-a impus astăzi cu 10-1 în faţa unei echipe a Viitorului Feleacu pentru care finalul de sezon va veni ca o izbăvire.

Haita „lupilor” a strâns doar 11 oameni pentru partida de la Mihai Viteazu, iar Arieşul, aflată în luptă pentru locul trei, nu a ratat ocazia de a-şi rotunji şi golaverajul. Două dintre rezervele lui Lucian Roşu au intrat perfect în meci după pauză şi au marcat jumătate din golurile Arieşului.

Râşteiu a dat un hattrick, iar Popescu a înscris de două ori. Danciu a dat şi el trei goluri, Kopandy şi Cătălin Crişan trecându-şi şi ei numele pe lista marcatorilor. Pentru Feleacu a marcat Rad, o echipă care îşi doreşte cât mai rapid sfârşitul sezonului.

În această seară, Vulturul Mintiu-Gherlii s-a impus cu 3-0 în faţa Armenopolisului Gherla, într-un joc spectaculos însă. Ocaziile create de juniorii Armenopolisului nu au găsit şi ţinta, însă, iar experienţa superioară a Mintiului s-a văzut din plin în acest meci. La 1-0, Teglaş a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene, însă gazdele au reuşit să înscrie două goluri în poarta Armenopolisului cu un om mai puţin.

Olteanu, Morar şi Alex Rus au fost „eroii” Mintiului în acest joc, Vulturul obţinând o victorie muncită, în faţa unui adversar care arată tot mai bine odată cu scurgerea etapelor.

Mai jos aveţi clasamentul după etapa a 28-a, CS Floreşti având două meciuri mai puţin jucate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.