Academia Viitorul Cluj a devenit campioana judeţeană săptămâna trecută, iar miercuri a jucat turul 1 al barajului de promovare în Liga 3.

“Foarte frumos, dar ilegal”, a spus Comitetul Executiv al AJF Cluj.

AJF a organizat turneul la care au participat patru echipe şi s-au jucat şapte meciuri. După trei săptămâni, Comitetul Executiv al AJF, din care fac parte atât preşedintele, cât şi cei doi vicepreşedinţi, nu a validat acest turneu şi, implicit, nu a recunoscut-o nici pe Viitorul Cluj drept campioana Ligii a IV-a.

Asta, deşi, formaţia clujeană a apucat să şi joace meciul cu Dinamo Bacău, primul pas spre promovarea în Liga a III-a. Puştii Viitorului au pierdut la penalty-uri, şi mai bine că s-a întâmplat aşa. Dacă ar fi câştigat, nu ar fi avut dreptul să participe la barajul de promovare, în dublă manşă. Mai jos aveţi hotărârea Comitetului Executiv, postată pe site-ul AJF Cluj, si prezentata initial de ziardecluj.ro

De menţionat şi că echipa învinsă de Viitorul, CS Supporter, a contestat regulamentul după care s-a desfăşurat finala, terminată la egalitate, 3-3, şi decisă pe baza celor două meciuri directe din turneu. Pe de altă parte, a mai rămas o zi până la alegerea unui nou preşedinte la AJF Cluj. Sâmbătă, la Cluj Arena, vor avea loc alegeri.

Teodora Albon, Monica Rigo şi Laurenţiu Borşan sunt cei trei candidaţi la funcţia de preşedinte.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte