JSport.roJSport.ro

Team-managerul echipei Unirea Tritenii de Jos, Paul Pintilie, îşi poate petrece liniştit sărbătorile de iarnă.

Suspendat, în total, un an şi 12 etape de către Comisia de Disciplină a AJF Cluj în ultimele şase luni, oficialul echipei de Liga a IV-a a scăpat, ieri, şi de ultima decizie împotriva sa.

Pintilie a primit hotărârea Comisiei de Apel a AJF, prin care i-a fost anulată suspendarea de 12 etape dictată la finalul lunii septembrie de către Comisia de Disciplină a aceluiaşi for fotbalistic clujean. Atunci, Pintilie era deja în „război” cu AJF după suspendarea de un an primită la finalul sezonului trecut, dar nu mai reprezenta Unirea Triteni în acte.

Astfel, suspendarea de 12 etape, primită pentru un comportament nesportiv avut în tribună, urma să intre în vigoare la revenirea acestuia în postura de oficial al echipei, însă câştigul avut la FRF pare să fi fost un factor decisiv în hotărârea luată ieri de Comisia de Apel. Paul Pintilie, cel mai suspendat personaj din fotbalul clujean în 2017, a stat 50 de meciuri pe „bară” în acest an, pe care îl va încheia „curat” însă, clubul său neuitând, totuşi, de „bătăliile” pe care acesta le-a avut cu reprezentanţii AJF.

„Mă bucur că, până la urmă, încet-încet, s-a dovedit că nici eu, Andrei Pintilie, nici Paul Pintilie, nici Unirea Triteni nu suntem «răul absolut». Da, suntem vinovaţi pentru că ne-am luptat pentru drepturile noastre şi nu ne-am lăsat călcaţi în picioare de nimeni, indiferent de ce sancţiuni am primit sau am fost amenintaţi ca vom primi. Tot ce am făcut, am făcut din pasiune, am pus suflet, am sacrificat multe pentru această echipă şi vom sacrifica şi mai multe”, este o parte din comunicatul postat de antrenorul Unirii Triteni, Andrei Pintilie, pe contul de facebook al echipei, prin care i se cere din nou demisia preşedintelui Comisiei de Disciplină, Liviu Parlapan.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Esti tare pintilie
    dupa ce dai cu sticla dupa arbitru, scuipi ca o maimuta, fratetu scoate echipa de pe teren idiotii de la ajf si de la federatie te scot nevinovat?
    mare minune!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.