foto: Cosmina Măcicăşan

Au rămas mai puţin de 24 de ore până când Universitatea Cluj va începe returul barajului pentru promovarea în Liga 1 cu FC Hermannstadt.

Cele două goluri luate în două minute pe Cluj Arena atârnă extrem de greu în tabăra „studenţilor”, care au o misiune aproape imposibilă la Sibiu.

Singurul optimist pare să fie antrenorul Bogdan Lobonţ, care s-ar putea afla în faţa ultimului său meci pe banca Universităţii.

„Mergem să ne jucăm şansa. Băieţii mei vor da totul, la fel cum au făcut-o şi sâmbătă. Nu cred că e nevoie să-i mai motivez în meciuri de genul ăsta. Se motivează singuri. Ştiu că pare negru sau imposibil, e normal ca jucătorii să fie cu moralul la pământ, dar mai avem o repriză de jucat şi în fotbal totul e posibil”, a spus Lobonţ.

Dacă „U” nu va reuşi miracolul, atunci va mai sta cel puţin un an într-o Ligă a II-a mult mai dificilă decât cea din acest sezon. Petrolul, Rapid, FC Argeş, Concordia Chiajna, FK Miercurea Ciuc sau Dunărea Călăraşi sunt doar şase echipe care şi-au anunţat intenţia de a se lupta la promovarea în prima ligă, aşa că „U” va avea serios de tras pentru a prinde chiar şi locul de baraj.

Meciul retur dintre Hermannstadt şi Universitatea Cluj va fi miercuri, de la ora 18:00, iar „studenţii” vor putea fi susţinuţi doar de 250 de fani din sectorul rezervat galeriei oaspeţilor.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte