JSport.roJSport.ro

După înfrângerea de la Voluntari, 1-2, cu un gol marcat din offside în minutul 93, antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, nu a mai rezistat şi s-a luat de arbitri, însă preşedintele Iuliu Mureşan nu a fost la fel de vehement la adresa arbitrajului.

Chiar dacă cei doi au căzut de acord asupra greşelilor făcute de brigada condusă de George Căman, preşedintele formaţiei din Gruia a dat şi în jucători, lovind, indirect, şi în Vasile Miriuţă.

„Sunt supărat pentru că nu meritam să pierdem, dar văd că în ţara asta care strigă mai tare ăla are dreptate. Dacă taci, eşti prost. Să ne lase şi ăla care conduce arbitrajul, să nu-i mai dau numele pentru că mi-e greaţă. Cred că e lipsă de valoare, avem câţiva arbitri buni, dar restul e vai de mama lor şi chiar îmi pare rău că se lasă şi Cristi Balaj. Nu mai poţi să treci cu vederea ce s-a întâmplat, până acum am tăcut, dar a fost bătaie de joc azi”, a tunat Miriuţă, la interviurile de după meciul cu FC Voluntari, antrenorul CFR-ului nefiind de acord nici nu penalty-ul acordat gazdelor.

Intrat în direct la Digisport, preşedintele feroviarilor, Iuliu Mureşan, a ţinut să-i urecheze şi pe jucători pentru această înfrângere, menţionând şi că a greşit că nu a mai stat lângă Miriuţă în tribune, la fel cum a făcut la jocul din Cupa României cu Poli Iaşi.

„La penalty nu ştiu dacă are acoperire, însă offside-ul a fost clar. Au fost greşeli ale arbitrilor, dar şi ale noastre. Ne-am retras prea repede şi chiar nu am înţeles de ce trebuia să ne apărăm cu Voluntariul, pentru că nu era cazul. Poate că şi asta e greşelea mea, că nu am mai stat lângă Miriuţă în tribune. Nu ştiu dacă el a greşit, însă echipa a greşit pentru că s-a retras prea mult şi nu era cazul, prea ne-am apărat. Trebuia să stăm la 16 metri şi nu se întâmpla nimic din toate astea. Nu cred că greşelile arbitrilor au fost cu intenţie, nu vreau să-l culpabilizez pe tuşier la meciul de astăzi. Problemele noastre au apărut odată cu meciurile din trei în trei zile, pentru că nu avem un lot cum aveam înainte, însă atâta timp cât încă depindem de noi în lupta la play-off e bine”, a declarat preşedintele clujenilor.

CFR Cluj va încheia anul pe locul şase în clasament, însă o victorie a Astrei la Mediaş o poate apropia pe formaţia giurgiuveană la doar un punct de ardeleni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.