foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj a pierdut, 0-2, meciul cu Hermannstadt, din prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga 1.

La final, însă, cei doi antrenori s-au ferit să dea verdicte. Atât Miriuţă, cât şi Lobonţ au avut discursuri prin care au vrut să le transmită jucătorilor că nu e decisă echipa câştigătoare a barajului.

„Sibiul a câştigat prima repriză, dar a doua se joacă la Sibiu. E important ca băieţii să se refacă în cele trei zile pe care le avem. Ei au făcut tot ce le-am cerut pe teren, au dat maxim din ce puteau da. Ştiu că pare negru sau imposibil, e normal ca jucătorii să fie cu moralul la pământ, dar mai avem o repriză de jucat şi în fotbal totul e posibil. A fost ceva extraordinar la acest meci, îi mulţumesc peluzei pentru cum s-a comportat şi vreau să le cer fanilor să aducă Cluj Arena la Sibiu”, a spus Lobonţ după meci.

Deşi au câştigat cu 2-0 şi au şanse mari să joace şi sezonul viitor în Liga 1, sibienii nu se văd încă scăpaţi de emoţii.

„Cei de la Universitatea nu au nimic de pierdut. Am mai văzut meciuri remontate şi trebuie să fim foarte atenţi, pentru că vom avea o partidă extrem de grea. Nu am riscat mult niciuna dintre cele două echipe pentru că sunt două manşe, însă nu-i nimic jucat. A fost un joc echilibrat, dar am marcat acele două goluri şi aşa s-a scris istoria. Eu am văzut un public senzaţional, nişte suporteri minunaţi, care şi-au încurajat echipa. Felicit suporterii Universităţii, sunt nişte suporteri minunaţi, dar păcat de acel incident”, a declarat şi Miriuţă.

Returul dintre Hermannstadt şi Universitatea Cluj va fi miercuri, de la ora 18:00.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte