JSport.roJSport.ro

DSC_0004Etapa a 10-a a Ligii a IV-a ar putea însemna consolidarea primei poziţii în clasament pentru Potaissa Turda, formaţia pregătită de Dorin Suciu având meci pe terenul CFR-ului din Dej, echipă aflată pe ultimul loc în clasament.

În etapa precedentă CFR-știi au stat, iar liderul s-a impus greu la limită pe propriul teren în derby-ul cu Arieșul Mihai Viteazu. La partida de la Dej a fost delegată să oficieze o brigadă clujeană compusă din: Marius Chioran, Iulian Szekely și Tudor Punteaș, supervizați în calitate de observator de Alexandru Pop, partida având loc duminică, de la ora 12:00.

Arieșul Mihai Viteazu – Unirea 1946 Florești

Sâmbătă de la ora 11:00, cochetul stadion din Mihai Viteazu găzduiește partida dintre Arieșul din localitate, ocupanta locului 3 cu 16 punte și Unirea 1946 Florești, echipă aflată pe 10, cu 7 puncte obținute în 9 etape. În acest joc gazdele pleacă din start favorite și au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru un loc pe podiumul clasamentului. Partida de la Mihai Viteazu, va fi condusă de o brigadă clujeană, avându-l la centru pe Cristian Brașoveanu, ajutat la cele două tușe de asistenții Zoltan Torok și Mihai Meres. Această brigadă va fi supervizată de pe margine de Dorin Barbu, vicepreședintele AJF Cluj.

Someșul Gilău – Unirea Tritenii de Jos

A doua partidă care se dispută sâmbătă, dar de la ora 13.00, este cea dintre vecinele de clasament Someșul Gilău și Unirea Tritenii de Jos. Gazdele acestui joc au acumulat 13 puncte până în prezent și se află pe locul 8, iar ospeții din Triteni, cu zestrea de 9 puncte, se află pe poziția a 9-a. Jocul de la Gilău este arbitrat de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Paul Bodocan, susținut de la cele două margini de asistenții Alexandru Cerei și Claudiu Georgiu, primii doi din Cluj, cel de-al treilea din Dej. Această brigadă va primi note din partea observatorului Claudiu Rusu.

Someșul 2010 Apahida – Luceafărul 2010 Cluj

Duminică dimineața de la ora 11.00, terenul din baza sportivă Apahida găzduiește jocul dintre echipa locală Someșul 2010, aflată pe locul 11, cu numai 7 puncte și Luceafărul 2010 Cluj, situată pe poziția 4, cu 15 puncte, considerată echipa cu cel mai consistent joc de pase din competiție. În etapa precedentă gazdele acestei partide nu a făcut deplasarea la Armenopolis Gherla și a pierdut jocul la masa verde, iar ,,luceferii,, au rupt ,,aripile vulturului,, din Mintiu. Jocul de la Apahida va avea o brigadă compusă din Bogdan Popa, Paul Pojar și Alin Mureșan, care vor fi notați pentru prestație de Ovidiu Fărăgău, prim vicepreședintele AJF Cluj.

Viitorul Feleacu – Armenopolis Gherla

În ultimul joc al etapei vor sta, duminică, de la ora 13.00, față în față, nou promovata Viitorul Feleacu, ocupanta locului 5, cu 15 puncte și Armenopolis Gherla, situată pe locul 7, cu 13 puncte, din care 3 obținute etapa precedentă la masa verde, în dauna celor de la Someșul 2010 Apahida. Jocul de pe terenul CMC a fost încredințat să-l conducă o brigadă compusă din centralul Dan Dreve, susținut la cele două margini de asistenții Marius Bălan și Cristian Medrea. Din partea compartimentului de resort supervizor a fost delegat Lorant Martin.

Primul meci al etapei a 10-a a avut loc miercuri, atunci când Industria Sârmei Câmpia Turzii a învins pe Ardealul Cluj, în deplasare, scor 6-2, iar Vulturul Mintiu Gherlii va sta.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.