AJF Cluj a încheiat, astăzi, cel mai important parteneriat din istoria fotbalului amator clujean.

Şcoala de conducători auto Academy a venit alături de forul condus de Teodora Albon şi a “schimbat” denumirea celor două campionate de seniori.

Liga a IV-a Academy şi Liga a V-a Academy sunt noile denumiri ale competiţiilor care atrag cel mai mare interes. Parteneriatul semnat astăzi are o durată de un an, cu şanse de a fi prelungit dacă ambele părţi sunt mulţumite. Toate cele peste 70 de echipe participante vor beneficia de câte un rând de echipament, iar viitorii conducători auto vor avea reducere la şcoala Academy.

“Este pentru prima oară când la sediul AJF Cluj se semnează un astfel de parteneriat. Mă simt mândră că am reuşit să schimbăm imaginea AJF-ului în ultimii doi ani şi cred că oamenii de fotbal şi cei cu potenţă financiară şi-au schimbat şi ei părerea despre AJF”, a declarat preşedintele AJF Cluj, Teodora Albon.

Academy a venit lângă AJF Cluj după ce a intrat şi în lumea sporturilor cu motor, prin sprijinul acordat pilotului clujean Bogdan Duma.

“Mă bucur că reuşim să sprijinim talentul românesc. Ca să faci performanţă ai nevoie şi de talent şi cred că trebuie încurajat şi acest talent. Noi ajutăm tinerii prin arta condusului, dar vrem să îi sprijinim şi pe alte căi”, a declarat şi administratorul şcolii Academy, Denisa Curtean.

Mai jos puteţi vedea înregistrarea evenimentului de astăzi, care a fost live video pe CJSport.ro.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte