Someşul Dej şi Victoria Cluj şi-au câştigat meciurile jucate duminică la Iclod, dar succesul formaţiei lui Călin Moldovan a avut şi un preţ.

La un duel banal pentru minge în prima repriză, Darius Hîmpea a intrat prin alunecare, iar un alt jucător a căzut peste el.

Mijlocaşul Victoriei s-a lovit la cap şi a rămas inconştient, iar antrenorul Călin Moldovan a sărit să-i acorde primul ajutor ca sa nu-şi înghită limba. Au intrat pe teren şi asistenţii medicali prezenţi la stadion, iar după câteva momente jucătorul şi-a revenit. Acesta a fost consultat, mai apoi, şi într-o ambulanţă chemată la Iclod. Hîmpea a ajuns, în cele din urmă, la UPU Cluj-Napoca, acolo unde a fost supus unor analize complete. “Suntem alături de Darius. E un băiat puternic şi nu ne facem probleme”, a transmis directorul sportiv al Victoriei, Paul Dîrjan.

Pe teren, clujenii au fost mai buni şi au câştigat cu 2-0, după un penalty transformat de Alexandru Petruş şi un gol al lui Paul Dîrjan, fostul jucător al Iclodului. De altfel, Paul a jucat din nou împotriva fratelui său, Valentin, rămas sub comanda noului antrenor al Unirii, Ionuţ Rusu. „Vreau să laud echipa pentru atitudine. Chiar dacă au fost multe schimbări la echipă şi mulţi jucători noi, am arătat ca o echipă şi suntem foarte încrezători pentru retur. Îl laud pe antrenor pentru energia care le-o transmite jucătorilor. Şi aş vrea să punctez arbitrajul, pe care nu-l înţeleg. Multe intrări periculoase nesancţionate, şi ar trebui să nu periclităm integritatea jucătorului”, a mai spus Paul Dîrjan, unul dintre marcatorii de astăzi.

„Am intrat greu în meci, am început bine repriza a doua, dar am primit al doilea gol dintr-o greşeală individuală şi nu am mai putut reveni. Îi felicit pe cei de la Victoria, au fost mai buni, dar şi pe băieţii mei pentru atitudine şi le mulţumim suporterilor pentru susţinerea necondiţionată”, a declarat şi antrenorul Iclodului, Ionuţ Rusu.

În celălalt meci al zilei, jucat tot la Iclod, Someşul Dej a trecut cu 2-1 de Olimpia Gherla. Formaţia lui Gheorghe Barbu a ştiut să se ferească de emoţii. Dejenii au condus cu 1-0 la pauză, după golul lui Rareş Petrean, iar în repriza a doua acelaşi jucător al Someşului a făcut 2-0. Gherlenii, care s-au ridicat de multe ori la nivelul adversarului, au redus din diferenţă prin Flaviu Mureşan, dar nu au avut puterea să şi egaleze.

Astfel, Someşul Dej a debutat cu dreptul în noul an şi a revenit la două puncte în faţa celor de la CS Floreşti în fruntea Ligii a IV-a. La trei puncte în spate rămâne Victoria Cluj,

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. […] 4. Un fotbalist ce evoluează în Liga a IV-a a fost la un pas de o tragedie în timpul unui meci de fotbal. Darius Hâmpea, jucătorul celor de la Victoria Cluj, s-a lovit la cap după un duel cu un adversar și a rămas întins pe gazon. Hîmpea și-a revenit după câteva minute și a ajuns, în cele din urmă, la UPU Cluj-Napoca, acolo unde a fost supus unor analize complete. (CJ Sport) […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.