JSport.roJSport.ro

Apropierea sărbătorilor de iarnă îi fac şi pe suporterii echipelor de fotbal să se implice mai mult în cazuri umanitare, pentru ca unii semeni de-ai lor să aibă parte de un final mai bun de an.

În acest sens, Peluza Vişinie a lansat campania „Moş Crăciun e ceferist!”, prin care două şcoli speciale din Cluj-Napoca ar urma să beneficieze de câteva echipamente noi, care îi vor ajuta pe copiii ce învaţă acolo.

Mai jos aveţi comunicatul fanilor din Gruia, care îi invită pe CFR-işti să doneze o sumă de bani la ultimele două meciuri de pe teren propriu din 2018.

Ne-am propus ca în această iarnă să facem împreună sărbătorile mai frumoase elevilor din cadrul a două școli speciale: Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz ”Kozmutza Flóra” și Școala Gimnazială Specială Transilvania din Baciu, și să demonstrăm că Moș Crăciun e ceferist!

Cum vă puteți implica în campanie?

Dacă doriți să vă alăturați campaniei noastre, puteți dona orice sumă de bani la meciul cu Voluntari (30 noiembrie 2018), la meciul cu Gaz Metan Mediaș (8 decembrie 2018) în urnele special pregătite și amplasate în puncte cheie ale stadionului, sau în fiecare zi, în Domino Sport Pub. Meciul cu Voluntari reprezintă startul oficial al acestei campanii, iar cu această ocazie am pregătit o serie de tricouri speciale, purtate la intrarea pe teren de către jucători și semnate de toți, care vor fi puse în vânzare în pauza și la sfârșitul acestui meci. Toate încasările din cadrul acestei acțiuni vor fi folosite pentru îndeplinirea obiectivelor acestei campanii.

Care sunt obiectivele acestei campanii?

1. Achiziționarea unei aparaturi audio performante pentru Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz ”Kozmutza Flóra”.

Aparatură audio (boxe, mixer, microfoane, stative, cabluri audio, etc.) va fi folosită în cadrul serbărilor și festivităților organizate, copiii cu deficiență de auz severe având nevoie de echipamente performante pentru a se putea face auziți. În plus, toată această aparatură va fi utilă și Corului de Limbaj Mimico-Gestual din cadrul școlii, unic în țară, care participă la diverse spectacole și festivități la nivel național.

2. Achiziționarea unei table magnetice, a două videoproiectoare și a unui sistem audio portabil pentru Școala Gimnazială Specială Transilvania din Baciu

Această școală este una cu un program de recuperare pentru copiii cu deficiențe neuro-psiho-motorii severe și asociate ce are ca scop integrarea copiilor în comunitate. Toate echipamentele menționate mai sus vor ajuta la o mai bună desfășurare a întregii activități din cadrul școlii.

Aceste obiective au fost stabilite în urma unei discuții cu conducerea celor două școli speciale, iar valoarea totală a achizițiilor este de aproximativ 3.750 Euro.

Obiectivele pe care noi ne-am propus să le atingem sunt mici în comparație cu lipsurile din cadrul unor astfel de școli speciale, dar pot reprezenta un prim pas către normalitate. Ne adresăm tuturor ceferiștilor care vor să dea o mână de ajutor în prag de sărbători și să se implice alături de noi în conturarea unui mediu educațional mai bun și de ce nu, a unui viitor mai bun pentru toți elevii din școlile speciale! Acum este momentul nostru! Haideți să demonstrăm că Moș Crăciun e ceferist!

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.