JSport.roJSport.ro

CFR Cluj ar fi rămas fără cel puţin doi jucători la mijlocul lunii ianuarie, atunci când, timp de o săptămână, selecţionata U23 a României, condusă de selecţionerul Christoph Daum, ar fi participat la un cantonament în Turcia.

Acesta a fost anulat, însă, din cauza refuzului altor echipe din Liga I de a-şi lăsa jucătorii la lot, selecţionerul fiind pus în ipostaza de a avea prea puţini fotbalişti în cantonamentul de la Belek pe care s-ar fi putut baza. Daum a criticat cluburile care nu au fost de acord cu perioada de pregătire condusă de el, dar a ţinut să le mulţumească celorlalte echipe, printre care se află şi CFR Cluj, pentru disponibilitatea arătată.

Foarte probabil, Alex Păun şi Răzvan Horj erau printre jucătorii fostei campioane care urmau să îmbrace tricoul Naţionalei în Turcia, România având atunci programate şi o serie de meciuri amicale.

În urmă cu câteva zile am primit o serie de răspunsuri negative la convocările noastre, mai multe cluburi au refuzat să lase jucătorii să participe la acest cantonament. Respectăm dreptul fiecărui club de a refuza convocarea unui jucător în afara datelor FIFA. Dar suntem dezamăgiți și surprinși că există cluburi care nu vor să colaboreze și nu profită de această oportunitate. Cantonamentul le-ar fi oferit posibilitatea tinerilor jucători să reprezinte selecționata U23 a României. Și ar fi avut un impact pozitiv asupra cluburilor, dacă ne referim la experiența meciurilor internaționale. Ar fi adus promovare jucătorilor și cluburilor. Pentru că în acest moment avem disponibili mai puțin de jumătate dintre jucătorii convocați, suntem nevoiți să anulăm cantonamentul. Am dori să mulțumim clubului Viitorul și lui Gheorghe Hagi pentru susținerea și înțelegerea de care au dat dovadă, dar și celorlalte cluburi care au răspuns pozitiv invitației noastre de a lua parte la acest cantonament: CFR Cluj, ACS Poli Timișoara, UTA, Gaz Metan, FC Botoșani, Dinamo, Swansea, Real Zaragoza, Fiorentina”, a declarat Christoph Daum.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.