JSport.roJSport.ro

Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a urmărit aseară meciul din Cupa României cu Poli Iaşi alături de antrenorul Vasile Miriuţă, amândoi luând loc în tribune, în spatele băncii de rezerve ale gazdelor.

La final, şeful clujenilor a spus că a ales să stea lângă Miriuţă din cauza suspendării primite de tehnician, amândoi considerând nedreaptă decizia Comisiei de Disciplină. Cei doi au făcut referire la incidentele de la meciul FC Viitorul-CSU Craiova, atunci când antrenorul gazdelor, Gheorghe Hagi, l-a împins pe un jucător al Craiovei şi a fost sancţionat doar cu avertisment.

„Vasile Miriuţă a fost suspendat două etape şi de-asta am stat lângă el, pentru că era foarte supărat şi avea şi dreptate, pentru că s-a întâmplat cu alţi antrenori lucruri mult mai grave în ultimele etape şi nu au primit decât avertisment. Nu ştiu pe ce criterii unii antrenori primesc doar avertismente, făcând lucruri mult mai grave şi mai urâte pe care le-a văzut toată ţara, iar Miriuţă, care a ridicat mâna şi a protestat pentru că s-a întors o decizie, să primească două etape. Noi am fost de multe ori dezavantajaţi, nu toate lucrurile se judecă cu aceeaşi corectitudine, dar suntem obişnuiţi. Echipa a fost mai motivată şi din această cauză, chiar am fost înainte de meci şi am vorbit cu jucătorii, le-am spus că voi sta cu Miriuţă în tribune şi să încerce să câştige”, a spus Iuliu Mureşan, la Digisport, după încheierea jocului.

Antrenorul Vasile Miriuţă a fost la fel de vehement în declaraţii, acesta considerând prea dură decizia luată împotriva sa.

„Am stat alături de domnul preşedinte pentru că suntem uniţi şi la greu, nu doar la  bine. Nu mi-a picat prea bine această suspendare pentru că nu mi se pare corect, in ziua de azi, ca antrenorii să fie trataţi diferit în regiuni ale ţării. Pentru proteste mie să-mi dea două etape, iar alţii care au intrat pe teren şi s-au luat de gât să ia doar avertisment. Nu cred că e o conspiraţie împotriva CFR-ului, dar trebuie să fim trataţi la fel indiferent de nume. E o decizie prea dură, sincer, pentru că e prima oară când sunt eliminat”, a spus şi antrenorul clujenilor.

CFR  a reuşit calificarea în sferturile Cupei României după ce a câştigat, 2-0, meciul cu Poli Iaşi, jucat aseară în optimile competiţiei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.