JSport.roJSport.ro
Cosmin Craciun, foto: transilvania reporter
Cosmin Craciun, foto: transilvania reporter

Echipa naţională de minifotbal a României va participa, săptămâna viitoare, la a şaptea ediţie a Campionatului European, celelalte şase fiind câştigate doar de  „tricolori”.

Întrecerea din acest an va avea loc în Ungaria, iar specialiştii o văd drept cea mai puternică de până acum. Clujul va fi reprezentat chiar de către golgheterul echipei, Cosmin Crăciun, cel care se află la egalitate în acest clasament cu sibianul Gabriel Tănase, jucătorul formaţiei Bentel Sistem sperând ca România să câştige din nou competiţia, dar şi ca el să devină golgheterul Euro 2016.

„Echipele s-au întărit, unele s-au schimbat chiar în totalitate şi au adus jucători care au evoluat în primele trei ligi în ţările respective. Cred că va fi cel mai tare campionat european de până acum. Va fi mult mai greu, dar sperăm să venim acasă cu trofeul. Echipa este cea mai importantă, însă eu mi-am propus şi să devin golgheterul acestui campionat”, ne-a spus Cosmin Crăciun, fost căpitan al “tricolorilor”, jucător care evoluează şi în Liga a IV-a Cluj, dar antrenează şi o grupă de copii a clubului Luceafărul Cluj.

România a plecat în această dimineaţă în Ungaria, primul meci fiind programat luni seară, de la ora 21:00, împotriva Franţei. Din grupa D a competiţiei mai fac parte Spania şi Lituania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.