JSport.roJSport.ro

echipa nationala romaniaEchipa naţională de fotbal a României şi-a mutat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Spania pe Arena Dr. Constantin Rădulescu, au anunţat reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

“Din dorința de a proteja gazonul de pe Cluj Arena, staff-ul echipei naționale a decis să mute antrenamentul oficial de sâmbătă, 26 martie, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Ședința de pregătire dinaintea amicalului cu Spania va începe la ora 17:30 și va fi deschisă reprezentanților presei în primele 15 minute”, a anunţat FRF, pe site-ul oficial.

Tot arena din Gruia este locul unde selecţionerul Anghel Iordănescu şi jucători ai naţionalei vor susţine conferinţa de presă, înainte de începerea antrenamentului oficial. Amintim, arena din Gruia a fost vehiculată şi ca posibilă gazdă a meciului amical România – Lituania, partida fiind jucată în cele din urmă la Giurgiu.

Spaniolii rămân la Cluj Arena

Naţionala Spaniei va susţine antrenamentul oficial la amplasamentul anunţat iniţial, Cluj Arena. De la 18.45 se va desfăşura conferinţa de presă, iar de la 19.30 este programat antrenamentul oficial, deschis în primele 15 minute reprezentanţilor presei (cei acreditaţi la meciul de duminică).

Meciul amical dintre România şi Spania se va disputa duminică, 27 martie, de la 21.45 pe stadionul Cluj Arena.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.