JSport.roJSport.ro

Ziua de sâmbătă s-a încheiat în Liga a IV-a cu două meciuri în care s-au înscris 21 de goluri.

Unul dintre cele mai nebune jocuri ale campionatului a avut loc la Cluj, acolo unde Viitorul Feleacu-Someşul Gilău s-a terminat 6-9.

A fost un meci cu nouă goluri până la pauză şi două cartonaşe roşii în a doua repriză, dar şi cu gilăuanii revenind de la 2-4 până la 8-4.

În partida din Parcul „Iuliu Haţieganu” s-au marcat cinci goluri într-un sfert de oră, Someşul marcând prima, dar apoi Feleacu reuşind să conducă cu 4-2. În repriza secundă, gazdele au rămas în 10 jucători, după eliminarea lui Stan David, care marcase până atunci două goluri, iar oficialii Feleacului au dat vina pe arbitraj după meci.

„Aşa ceva nu se mai poate. Suntem ţintă pentru un mesaj pe care l-am avut pentru cineva din conducerea AJF”, au spus aceştia, cu referire la un banner de susţinere al secretarului general al AJF, Viorel Damian. „Când pierzi, cauţi circumstanţe. A fost arbitraj fără greşeală”, a venit replica preşedintelui gilăuanilor, Mihai Vele, echipă care a rămas şi ea în 10 oameni, după eliminarea lui Sergiu Miron.

După o repriză secundă la fel de nebună, Someşul s-a impus cu 9-6 şi continuă seria rezultatelor pozitive. Trei goluri a marcat antrenorul jucător Rareş Mateş, câte două Moldovan şi Fertea, George Miron şi Chiorean înscriind şi ei pentru oaspeţi.

De partea cealaltă, pe lângă dubla lui Stan David, Vînău, Tînc, Alex Radu şi Rad au mai înscris în poartea gilăuanilor.

Mai liniştit, dar tot cu goluri multe, a fost şi meciul dintre Armenopolis Gherla şi Sticla Turda. Liderul campiontului s-a impus cu 6-0, juniorii gherlenilor nereuşind să le pună mari probleme elevilor lui Artur Podar, mai ales în repriza secundă.

Turdenii au dat gol după şase minute şi au reuşit să-şi facă meciul uşor şi cu golul de 2-0, venit după 12 minute. Până la pauză, însă, nu s-a mai înscris, iar Sticla Turda a profitat apoi şi de căderea fizică a tinerilor jucători pregătiţi de Cristi Vedean.

Cocoară, Florin Dan, Chişu, Silaghi, Mărie şi Savu au fost marcatorii oaspeţilor, care au refăcut distanţa de şapte puncte faţă de CS Floreşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.