JSport.roJSport.ro

Ultima etapă a turului Ligii Elitelor la U19 şi U17 s-a disputat sâmbătă. În acelaşi timp şi ultima etapă a anului 2018, runda a noua a oferit două meciuri nebune la Craiova şi Miercurea Ciuc.

CFR Cluj a scos un punct în derby-ul din Oltenia, 3-3, după ce a marcat de două ori în inferioritate numerică.

Universitatea Craiova a condus cu 2-0 şi 3-1, la acest ultimul scor Fărcăşan fiind eliminat de la feroviari. Chiar şi aşa, alb-vişiniii au redus din diferenţă, dar nebunia avea să fină pe final. Portarul clujenilor, Gal, a fost şi el eliminat, iar în nouă oameni CFR-ul a dat lovitura în prelungiri, prin Dat, şi a scos un punct imens pe terenul unei contracandidate la calificarea în semifinale.

Un meci la fel de nebun a avut şi Ardealul Cluj la Miercurea Ciuc, terminat cu acelaşi scor, 3-3. Partida s-a desfăşurat după un scenariu identic, gazdele conducând cu 3-1. Ardealul a redus din diferenţă, însă, printr-un eurogol marcat de Şulea din propria jumătate de teren. Jucătorul clujenilor l-a văzut ieşit din poartă pe goalkeeper-ul gazdelor şi Ardealul a reuşit un gol care i-a zdruncinat pe ciucani. Pe val, clujenii au reuşit egalarea în minutul 90 şi au bifat al şaselea meci la rând fără eşec, startul nereuşit de campionat fiind deja dat uitării.

De meciurile nebune dintre contracandidate a profitat din plin Universitatea Cluj. Liderul Ligii Elitelor şi-a mărit avansul după 4-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea, un meci controlat autoritar la baza „Clujana”. În clasament, „U” are 21 de puncte, cinci mai multe decât CFR-ul şi şase peste Craiova, oltenii având o restanţă de jucat cu Ardealul.

Mult mai liniştite au fost meciurile CFR-ului şi Ardealului la U17. Feroviarii au avut şi ei derby în deplasare cu Universitatea Craiova, pe care l-au terminat la egalitate, 0-0. Acest scor îi menţine pe CFR-iştii mici pe locul trei în clasament, la tot atâtea puncte de olteni. Lider este LPS Banatul, cinci puncte peste clujeni.

Ardealul, în schimb, nu a avut nicio şansă la Miercurea Ciuc. Ultima clasată a fost învinsă, 1-6, de către o echipă cu mari pretenţii în acest sezon. Clujenii au încheiat ultimii anul 2018, reuşind un singur punct, chiar în prima etapă.

Returul Ligii Elitelor va debuta în 9 martie 2019, dar sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 12:00, Ardealul va primi vizita Universităţii Craiova, într-un derby restant de la U19.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.