JSport.roJSport.ro

Comitetul Executiv al FRF a stabilit calendarul competiţional pentru următorul sezon al Ligilor a II-a şi a III-a, dar şi al Cupei României, faza naţională.

Deşi s-a zvonit că ar putea promova patru echipe în Liga I, iar „U” Cluj ar fi avut, automat, şanse mai mari, până la urmă sistemul a rămas la fel.

Astfel, doar primele două locuri din Liga a II-a vor urca direct în prima ligă, iar formaţia de pe locul trei va disputa un meci de baraj pentru promovare. Prima etapă a ligii secunde va începe în 4 august, iar în 2018 se vor juca şi două etape din retur.

Sistemul rămâne acelaşi şi la Liga a III-a, cu prima etapă programată în 25 august, doar prima clasată din cele cinci serii urmând să promoveze direct. În ce priveşte faza naţională a Cupei României, primul tur va fi în 1 august, atunci când va intra în competiţie Sticla Turda sau FC Bonţida, în funcţie de rezultatul finalei Cupei României pe judeţ de săptămâna viitoare, dar şi Unirea Dej, cea mai slabă echipă clujeană din Liga a III-a.

Foarte probabil, CFR Cluj 2 şi Sănătatea Cluj vor intra în competiţie din turul II, respectiv III, iar „U” Cluj va avea de jucat minim un meci până la o nouă întâlnire cu o echipă din Liga I.

Mai jos aveţi calendarele competiţionale la cele două ligi, plus Cupa României.

Calendar competiţional Liga a II-a

Calendar competiţional Liga a III-a

Calendar competiţional Cupa României

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.