Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu CSM Reşiţa, din prima etapă a returului Ligii a II-a.

Pe un frig pătrunzător şi cu puţin peste 1.000 de spectatori pe Cluj Arena, „studenţii” au ajuns la nouă egaluri, al treilea consecutiv, şi au coborât pe locul 12 în clasament.

Prima repriză de pe Cluj Arena a început echilibrat, însă reşiţenii au fost cei care au rupt, până la urmă, echilibrul de pe tabelă. Daniel Ene l-a învins din a doua încercare pe Dur-Bozoancă în minutul 20, iar clujenii aveau de alergat din nou după egalare.

Fără Goga şi Florescu în lot, Alex Pop a ratat cea mai mare ocazie a „şepcilor roşii” după 10 minute de la gol, şutul său lovind bara. Dur-Bozoancă şi-a salvat apoi echipa la ocazia lui Danci, mingea a ajuns la Velici, care a ratat incredibil din şase metri. Gavra, cu o lovitură liberă scoasă de Horvat, a închis prima repriză, iar fanii lui „U” aveau din nou emoţii la pauză.

Acestea au durat, însă, până în minutul 64, atunci când Dican a egalat în urma unui corner, iar sărbătoarea celor 100 de ani era mai dulce în tribune. Problem a fost că nu s-a mai jucat nimic după golul „studenţilor”, reşiţenii reuşind să fragmenteze suficient de mult meciul.

Dominarea elevilor lui Falub nu a avut efect şi pe tabelă, iar „U” a ajuns la nouă remize din 19 meciuri jucate în acest sezon.

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Gomes
Crăciun
Telcean
Inacio
Miranda
Dican
Ceitil
Pîrvulescu
Gavra
Pop aL.

Au mai intrat: Taub, Guedj, Mihalcea. Antrenor: Adrian Falub

CSM Reşiţa

Horvat
Vădrariu
Vasiu
Ehmann
Acka
Cristea
Danci
Săulescu
Velici
Dat
Ene

Au mai intrat: Poiană, Răducan, Breşneni. Antrenor: Dorinel Munteanu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.