JSport.roJSport.ro

minge-zapadaNinsoarea căzută astăzi în judeţul Cluj a dus la amânarea derby-ului local dintre CFR Dej şi AS Viile Dejului, din etapa a 13-a.

Partida trebuia să aibă loc pe stadionul „Municipal”, însă din cauza ninsorii căzute peste noapte oficialii echipei de Liga a III-a Unirea Dej, formaţia care foloseşte acest teren, nu au mai permis disputarea jocului din Liga a IV-a.

Cum CFR-ul era gazdă, s-a încercat mutarea pe terenul din „Obor”, însă ninsoarea a stricat complet suprafaţa de joc, care a devenit impracticabilă, aşa că s-a renunţat şi la această variantă. Nu a putut fi luată în calcul nici disputarea meciului pe terenul adversarilor de la Viile Dejului, gazon care se prezenta la fel de rău, astfel că, în final, arbitrii au luat decizia amânării acestui joc.

Reprezentanţii AJF Cluj urmează să stabilească o dată ulterioară pentru disputarea partidei, nefiind exclus ca ea să fie programată pentru joi, 17 noiembrie. Oficialii CFR-ului se gândesc inclusiv să mute meciul la Cluj-Napoca, dacă acesta nu se poate juca la Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.