JSport.roJSport.ro
foto: Dan Tăuţan/cfr 1907cluj

CFR Cluj a câştigat la limită, 1-0, în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după o partidă atipică pentru mandatul lui Dan Petrescu.

CFR-iştii au avut opt şuturi pe poartă, jumătate dintre ele expediate de Ţucudean, care a jucat 75 de minute după pauza cauzată de problemele la picior şi la inimă.

Cu gândul la cele şase puncte pe care le putea pune peste FCSB, clujenii au început tare jocul de la Sfântu Gheorghe. Culio a ratat primul, după care Ţucudean a arătat cât de mult i-a lipsit CFR-ului în acest play-off.

La prima şansă de gol, golgheterul feroviarilor a deschis scorul în minutul 24 şi a ajuns la 18 reuşite în acest campionat. După o ratare mare a gazdelor, prin Rudol, CFR-iştii au fost la câţiva centimetri de a face 2-0, însă bara s-a opus la şutul lui Culio.

Jucătorii lui Eugen Neagoe au ieşit mult mai decişi de la vestiare, iar defensiva clujeană a început să fie supusă la o presiune constantă, însă totul a durat doar un sfert de oră. După ocazia lui Tandia, CFR-iştii au avut cinci minute perfecte, în care şi-au creat patru ocazii mari de gol.

Bordeianu şi Ţucudean, în două rânduri, ultimul aproape şi de golul campionatului cu o foarfecă, au fost blocaţi, însă, de către Fejer. CFR-iştii au continuat să rateze cât pentru toate meciurile de la reîntoarcerea lui Petrescu, Omrani şi Boli fiind şi ei foarte aproape de golul doi.

La finalul unui meci în care s-a jucat cu ocaziile, CFR Cluj a câştigat cu 1-0 şi a mai pus trei puncte între ea şi FCSB în fruntea clasamentului. Ardelenii au câştigat toate cele cinci meciuri jucate cu Sepsi în acest sezon.

OSK Sepsi

Fejer
Khamis
Jovanovic
Rudol
Moura
Karnitskiy
Velev
Ştefan
Fulop
Flores
Tandia

Au mai intrat: Hamed, Mensah, Sîntean. Antrenor: Eugen Neagoe

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Boli
Vinicius
Manea
Culio
Bordeianu
Deac
Moutinho
Ţucudean
Omrani

Au mai intrat: Djokovic, Costache, Păun. Antrenor: Dan Petrescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.