JSport.roJSport.ro

10306984_602595139894530_206723626_nGranzii Spaniei au început să se „bată” pe copiii talentaţi din Cluj încă de la cele mai fragede vârste ale micilor fotbalişti. După ce Real Madrid a testat un atacant de doar 6 ani de la Luceafărul 2010, acum a venit rândul Barcelonei să pună ochii pe un puşti de la o altă şcoală de fotbal locală, Sporting Cluj.

Catalanii nu sunt interesaţi de un atacant, ci de un fundaş stânga, iar evoluţiile lui Marc Alexandrescu le-au atras atenţia antrenorilor de la centrul de copii şi juniori al Barcelonei, în interiorul căruia se află şi celebra şcoală de fotbal “La Masia”. Micul fundaş de la Sporting a împlinit 7 ani abia luna trecută, iar Iepuraşul îi va aduce de Paşte un prim antrenament în celebrul echipament blaugrana.

„Testele vor fi chiar pe 1 Mai, la centrul de pregătire al Barcelonei. Marc are un joc de picior stâng foarte bun, loveşte corect mingea şi este ambiţios. Este o mare bucurie pentru şcoala noastră această veste şi ea reprezintă încununarea muncii antrenorilor pe care îi avem aici”, ne-a declarat Antoniu Pop, unul dintre antrenorii şi fondatorii acestei şcoli de fotbal.

Potrivit confirmării oficiale venite de la Barcelona, Marc Alexandrescu, pregătit la Cluj de către antrenorul grupei 2009, Gabriel Hădărean, va susţine 45 de minute de teste pe 1 Mai, de la ora locală 10:30. Dacă spaniolii vor fi mulţumiţi de randamentul micului fotbalist, acesta va fi monitorizat în continuare şi ar mai putea fi chemat la alte antrenamente la celebrul centru de copii şi juniori al Barcelonei, pe care l-a „absolvit” inclusiv Leo Messi.

De menţionat că Marc Alexandrescu este născut pe 5 februarie, în aceeaşi zi în care şi “Regele” Gheorghe Hagi, fost jucător la Real Madrid şi FC Barcelona, îşi serbează ziua de naştere. De asemenea, tot într-o zi de 5 februarie s-au născut Cristiano Ronaldo şi Neymar.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.