JSport.roJSport.ro

Liga a IV-a Cluj poate rămâne, din retur, cu doar 14 echipe. Problemele prin care trece Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii, în special financiare, ar putea duce la retragerea echipei din competiţie.

Rămasă fără cei mai importanţi jucători pe finalul turului, tot atunci renunţând la funcţia de antrenor principal şi Dorin Roşu, ISCT a terminat campionatul cu juniorii, la Tritenii de Jos prezentându-se în doar 10 jucători şi încheind meciul în şapte. Încă de la finalul anului 2016 au apărut zvonuri care “preziceau” retragerea echipei din Câmpia Turzii din Liga a IV-a, recent câteva surse menţionând, pentru CJSport.ro, că acest lucru se va petrece „în proporţie de 90%.

Oficial, însă, viitorul ISCT-ului va fi discutat săptămâna viitoare, miercuri urmând să fie şedinţa în urma căreia se va stabili dacă va mai exista echipă de seniori la Câmpia Turzii. În cazul în care se va decide retragerea din campionat, acest lucru va fi valabil doar pentru returul actualului sezon, pentru că din vară echipa de fotbal va trece sub „aripa” Clubului Sportiv Municipal (CSM).

„Va fi altfel atunci şi ni s-a promis de acum că vom avea echipă de Liga a IV-a din vară. Noi am vrea să continuăm şi de acum, să nu întrerupem, dar vom vedea”, ne-a precizat un apropiat al ISCT-ului.

La finalul turului, echipa care a câştigat, în vară, Cupa României pe judeţ, se află pe locul 11 în campionat, acumulând patru victorii şi nouă înfrângeri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.