JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi-ar putea mări substanţial şansele de promovare.

Ideea lansată de preşedintele Răzvan Burleanu în campanie, ca mai mult de două echipe din Liga a II-a să promoveze direct în Liga I, a revenit puternic în actualitate.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a comandat recent un studiu de specialitate, din care a reieşit că Liga I ar fi mult mai puternică dacă ar avea 16 echipe din sezonul viitor, în loc de 14. Pentru asta ar fi nevoie ca din Liga a II-a să promoveze, direct, patru echipe în acest campionat, iar ideea FRF ar urma să fie prezentată televiziunilor şi Ligii Profesioniste de Fotbal.

“Anul acesta, liga a doua arată foarte bine, cu foarte multe echipe de tradiţie care au infrastructură şi doresc să promoveze. Iar propunerea ar fi ca patru echipe să urce direct în Liga 1”, a spus, conform Digisport, directorul de competiții al FRF, Felix Grigore.

În acest moment, sistemul Ligii a II-a arată că primele două echipe urcă direct în Liga I, iar a treia va juca baraj cu o formație din primul eșalon. Sezonul ligii secunde va începe în 4 august, până atunci FRF urmând să ia o decizie oficială.

Joma - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.