foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, derby-ul cu Dinamo Bucureşti, din etapa a 16-a a Ligii 1.

Fără jumătate dintre titularii din meciul cu Rennes, feroviarii au avut emoţii la o singură ocazie a dinamoviştilor, care au încheiat partida cu două şuturi pe spaţiul porţii.

Prima repriză nu a fost deloc una spectaculoasă, asta şi din „vina” clujenilor, care au reuşit să-i închidă perfect pe dinamovişti, cu o singură excepţie. La o fază din minutul 42, Moldoveanu a reuşit să reia cu capul, însă Arlauskis a fost la post şi a respins în bară.

Clujenii nu i-au dat, în schimb, emoţii mari lui Piscitelli, însă portarul dinamovist a avut treabă în minutul 55. Rondon nu a reuşit să-l învingă pe portarul italian din doi metri, iar scorul rămânea egal. Într-o repriză secundă în care a controlat autoritar partida, CFR-ul nu a avut nicio emoţie în defensivă. În atac, feroviarii  nu au forţat victoria, în condiţiile în care şi un punct era perfect pentru formaţia din Gruia, aşa că meciul s-a terminat 0-0.

CFR-iştii rămân lideri în Liga 1, cu două puncte peste următoarea clasată, FC Viitorul.

Dinamo

Piscitelli
Corbu
Popescu
Puljic
Ciobotariu
Filip
Mrzljak
Moldoveanu
Nistor
Sorescu
Perovic

Au mai intrat: de Moura, Montini, Popa. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Vinicius
Boli
Susic
Păun
Hoban
Itu
Pereira
Rondon
Costache

Au mai intrat: Bordeianu, Aurelio, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. […] CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, derby-ul cu Dinamo Bucureşti, din etapa a 16-a a Ligii I. Meciul a fost unul tern, lipsit de șanse mari la cele două porți. Moldoveanu, cu o lovitură de cap respinsă în bară, respectiv Rondon, au ratat cele mai mari șanse ale unei partide care, totuși, păstrează echipa clujeană pe prima poziție. (CJ Sport) […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.