JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va juca sub această denumire în sezonul viitor al Ligii a III-a, aseară oficialii Federaţiei Române de Fotbal anunţând afilierea formaţiei clujene.

Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat referatul managerului Departamentului Licenţe/Afilieri, Viorel Duru, cu privire la „afilierea provizorie a cluburilor ce au obținut drept de participare în ediția 2017/2018 a Campionatului Național Liga a 3-a și au efectuat formalitățile de înscriere în competiții și de afiliere la FRF”.

Astfel, Asociaţia Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj a devenit numele echipei ardelene şi în actele FRF, alături de „U” alte 16 cluburi primind răspuns pozitiv la cererea de afiliere. Printre acestea se numără Petrolul 52 Ploieşti şi Farul Constanţa, alte două echipe care au renăscut şi datorită suporterilor, Oţelul Galaţi fiind deja membră a FRF.

Pe de altă parte, săptămâna viitoare se va cunoaşte şi seria de Liga a III-a în care „U” va fi repartizată şi adversarii pe care îi va avea, existând şanse ca şi tragerea la sorţi a ţintarului să fie efectuată tot în următoarele şapte zile.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.