JSport.roJSport.ro

IMG_0882CFR Cluj nu a mai avut câştig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, formaţia ardeleană pierzând apelul depus după ce comisiile FRF i-au depunctat în clasament pentru neplata datoriilor.

Judecătorii au anunţat astăzi decizia finală, astfel că echipa lui Toni Conceicao rămâne cu 24 de puncte în clasament şi, matematic, nu mai poate prinde play-off-ul, ASA Târgu Mureş, aflată acum pe locul şase, fiind la o distanţă de 11 puncte, cu doar nouă puncte rămase în joc.

Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS) a oferit astăzi, 2 februarie 2016, soluția definitivă în dosarul 2015/A/4097. Apelul formulat în data de 12 iunie 2015 de către Fotbal Club CFR 1907 Cluj S.A. împotriva deciziei din 22 mai 2015 a Comisiei de apel pentru acordarea licenței cluburilor din cadrul FRF a fost respins. Decizia Comisiei de apel pentru acordarea licenței cluburilor din cadrul FRF este menținută. La data de 22 mai 2015, Comisia de apel pentru acordarea licenței cluburilor a soluționat cererea de apel formulată de Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA împotriva hotărârii Comisiei pentru acordarea licenței cluburilor. Instanța de fond a decis sancționarea clubului pentru încălcarea criteriului financiar din Regulamentul național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar, ediția 2014, cu deducerea a 6 puncte din clasamentul Ligii I, în sezonul 2015-2016. Federația Română de Fotbal a fost reprezentată în acest dosar de managerul departamentului juridic, Adrian Stângaciu, și de avocatul Paul Ciucur”, este anunţul făcut de Federaţia Română de Fotbal.

În aceste condiţii, singurul obiectiv pentru CFR rămâne Cupa României, acolo unde s-a calificat în semifinale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.