JSport.roJSport.ro

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a aprobat, marţi, solicitarea clubului CFR Cluj de a-şi înscrie echipa a doua în Liga a III-a.

Astfel, feroviarii au primit un răspuns oficial la solicitarea pe care au făcut-o în urmă cu două luni, formaţia clujeană, ce va fi pregătită de către Gheorghe Barbu, urmând să joace în serie cu toate celelalte echipe din judeţ.

Pe lângă CFR Cluj a primit dreptul de a-şi înscrie echipa secundă în Liga a III-a şi FC Hermannstadt, cel mai probabil cele două formaţii urmând să fie repartizate tot în seria a V-a. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a lăudat iniţiativa cluburilor care au solicitat înscrierea echipelor secunde în acest eşalon fotbalistic.

„Asta spune foarte multe despre misiunea pe care înţeleg cele două echipe de a o transmite şi de a şi-o însuşi, în ce priveşte susţinerea jucătorilor tineri şi promovarea acestora într-o competiţie solidă”, a spus preşedintele FRF, la finalul şedinţei de astăzi.

Potrivit reprezentanţilor FRF, tragerea la sorţi pentru stabilirea ţintarului Ligii a III-a va fi făcută la începutul săptămânii viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.