JSport.roJSport.ro

liga-a-IV-a-1Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Cluj a decis că meciul dintre Unirea Tritenii de Jos şi Potaissa 2011 Turda, încheiat cu scandal după ce arbitrii au validat oaspeţilor un gol marcat prin plasa laterală, nu se va mai rejuca.

Decizia este definitivă şi a fost luată după ce Unirea Triteni nu a acceptat rejucarea întregii partide, de la 0-0, ci doar ultimele şapte minute, de la 1-1. Astfel, scorul cu care s-a terminat acest meci, 3-1 pentru Potaissa, rămâne valabil, turdenii având acum cinci puncte avans faţă de ocupanta locului doi în clasament, Luceafărul Cluj.

„S-a hotărât în acest sens şi va rămâne rezultatul de pe teren. Cei de la Triteni nu au fost de acord să se rejoace tot jocul şi au spus că ne mulţumesc pentru că ne-am gândit să rejucăm. Nu se poate rejuca un meci, noi am vrut să facem o reparaţie morală, pentru că a greşit arbitrul, a greşit Potaissa, dar au greşit şi cei de la Triteni, pentru că o echipă gazdă trebuie să asigure cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea unui meci. Plasa a fost spartă în prima repriză, la pauză sau în a doua repriză, nu se ştie. Toată lumea e nemulţumită că a câştigat Potaissa, dar nu avem ce face, Triteniul trebuia să-şi dea doar un accept ca să se rejoace meciul. Ei oricum au pierdut, poate câştigau sau făceau un egal la rejucare, putea fi în avantajul lor”,  ne-a spus prim-vicepreşedintele AJF Cluj, Ovidiu Fărăgău.

Evenimentele de la meciul cu Potaissa i-au afectat în special pe jucătorii Unirii Triteni, antrenorul Andrei Pintilie menţionând că îi este foarte greu să-i mai facă să se concentreze pentru următoarele meciuri.

„La meciul cu Floreştiul, din etapa trecută, mi-a fost extrem de greu să-i mai motivez. Chiar unul dintre ei mi-a spus «Andrei, noi de ce mai venim la fotbal?». Am avut patru băieţi care nu au mers la serviciu pentru că şi-au mutat turele şi au zis «de ce să-mi mai mut eu turele, să mai pierd bani, când pe mine, dacă mă arbitrează prost un arbitru, el nu e sancţionat cu  nimic». Îmi este foarte, foarte greu să-i mai motivez, pentru că simt că sunt ai nimănui, simt că vin degeaba la fotbal, iar eu nu pot să le zic că nu au dreptate. Le-am spus doar «hai să demonstrăm că putem trece şi peste asta». Oricum, prin această decizie, conducătorii AJF au demonstrat încă o dată cât sunt de incapabili şi am ajuns să îmi fie scârbă de ce se întâmplă în cadrul AJF Cluj. În primul rând, noi nu am cerut rejucarea meciului, ci doar să fie sancţionat arbitrul. După ce îmi fac mie arbitrii ce îmi fac, eu trebuie să le şi plătesc lor 200 de lei sau cât plătesc, în loc să le dau aceşti bani la jucători. Arbitrul de centru a avut toate argumentele să întoarcă decizia, dar nu a vrut”, a declarat antrenorul Unirii, Andrei Pintilie.

Golul turcesc de la Triteni a făcut înconjurul lumii în doar câteva zile, filmarea cu pricina fiind subiect de discuţie, printre altele, în Spania, Italia sau chiar Paraguay.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. In loc de multumiri……(nimeni nu le a adresat multumiri celor de la AJF Cluj din contra ………….dar la cat sunt de ipocriti nu ma mira faptul ca prin aceste declaratii vor sa isi salveze pielea ) ……le as transmite altceva celor de la AJF Cluj dar mai bine ma opresc aici …..
    Mie scarba de ce se intampla in cadrul AJF Cluj..
    Hai Unirea si
    Bine ati venit la munca!!!

  2. Culmea imbecilizmului aceasta hotarare data de AJF Cluj. Vreau sa stiu cu nume si prenume pe acesti imbecili care au luat aceasta decizie. Hai sa vedem daca au curajul sa-si asume aceasta porcarie. Daca nu toata gloata de la AJF TREBUIE schimbata cu urgenta maxima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.