JSport.roJSport.ro

Echipa naţională de fotbal a României este obligată să joace meciul cu Danemarca, programat în 26 martie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, în afara Bucureştiului.

Asta a decis Comisia de Disciplină a FIFA, care a analizat incidentele petrecute la meciul cu Polonia, de pe Arena Naţională, acolo unde fanii români au aruncat cu torţe în teren, iar o petardă a explodat lângă Lewandowski.

Cel mai probabil, potrivit unor surse din FRF, meciul se va juca pe Cluj Arena, având în vedere că stadionul din Craiova nu va fi terminat în timp util, arena din Ardeal fiind omologată, deja, la standarde FIFA şi UEFA.

UPDATE

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, marţi, că meciul cu Danemarca va avea loc pe Cluj Arena, în 26 martie, de la ora 21:45.

Comisia de Disciplină FIFA a comunicat FRF sancțiunile în urma evenimentelor de la partida România-Polonia din cadrul preliminariilor CM 2018. Forul mondial a decis că partida România-Danemarca, următorul meci oficial al “tricolorilor”, din aceeași campanie de calificare, se va disputa cu spectatori în tribune, decizia venind în urma apărării argumentate realizate de departamentul juridic al FRF. Cu toate acestea, partida nu se va putea disputa pe Arena Națională din București. Iată sancțiunile complete ale Comisiei de Disciplină FIFA:

– două meciuri din cadrul preliminariilor FIFA 2018 World Cup de pe teren propriu nu se vor disputa pe Arena Națională, sancțiunea aplicându-se cu privire la partida România-Danemarca din 26 martie 2017, iar executarea pentru cea de-a doua partidă fiind suspendată pentru o perioadă de probațiune de 2 ani

– amenda stabilită în sarcina FRF este de 95.000 de franci elvețieni plus 3.000 de franci elvețieni, costuri de procedură”, se arată în comunicatul FRF.

La Cluj s-a disputat şi primul meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, 1-1 cu Muntenegru, arena din capitala Transilvaniei având avantajul că are o capacitate de 30.000 de locuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.