JSport.roJSport.ro

fotoComitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis ca meciul din Supercupa României, dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj, să se desfăşoare pe Cluj Arena. Partida va avea loc miercuri, 16 iulie, de la ora 21:45, câştigătoarea ediţiei trecute a Ligii I, Astra, urmând să întâlnească deţinătoarea Cupei României, CFR.

Interesant este că, pe lângă faptul că alb-vişiniii vor evolua pe stadionul pe care îşi desfăşoară meciurile de acasă rivala din oraş, Universitatea Cluj, feroviarii se vor întoarce din nou pe arena pe care au câştigat ultimul titlu de campioană. Se întâmpla în 2012, atunci când echipa pregătită de Ioan Andone se impunea cu 3-2 în faţa Universităţii, revenind de la 0-2 pe tabelă. Finalul jocului de pe Cluj Arena a provocat atunci o bucurie imensă în tabăra alb-vişiniilor, care cucereau al treilea titlu de campioană.

Pe de altă parte, însă, ultimele două vizite ale CFR-ului pe Cluj Arena au fost cu ghinion pentru formaţia din Gruia, Universitatea reuşind să obţină calificarea în finala Cupei României din 2015, după loviturile de departajare, la o distanţă de nouă zile CFR pierzând şi meciul din campionat, 0-1.

Între timp, însă, feroviarii au cucerit a patra Cupă a României, iar peste trei săptămâni speră să bifeze al zecelea trofeu din istoria clubului.

Mai jos aveţi rezumatul partidei care a adus ultimul titlu feroviarilor, dar puteţi vedea şi loviturile de departajare în urma cărora CFR-iştii au ratat calificarea în finala Cupei din urmă cu două sezoane.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Interesant este că, pe lângă faptul că alb-vişiniii vor evolua pe stadionul pe care îşi desfăşoară meciurile de acasă rivala din oraş, Universitatea Cluj, feroviarii se vor întoarce din nou pe arena pe care au câştigat ultimul titlu de campioană. Se întâmpla în 2012, atunci când echipa pregătită de Ioan Andone se impunea cu 3-2 în faţa Universităţii, revenind de la 0-2 pe tabelă. Finalul jocului de pe Cluj Arena a provocat atunci o bucurie imensă în tabăra alb-vişiniilor, care cucereau al treilea titlu de campioană, scrie CJSport.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.