foto: fc universitateacluj/facebook

După mai bine de trei luni de termene şi amânări, miercuri seara a fost anunţată decizia în cazul meciului dintre “U” Cluj şi Farul Constanţa.

“Studenţii” au pierdut la “masa verde”, chiar dacă partida, care trebuia să aibă loc în 2 decembrie, nu s-a jucat din cauza constănţenilor.

Pentru că, iniţial, “U” a fost de vină pentru nejucarea meciului, (n.r.-din cauza infectărilor cu COVID) s-a decis aplicarea regulamentulului, în ciuda apelurilor formulate de Universitatea Cluj.

“Respinge plângerea AS FC Universitatea Cluj, ca neîntemeiată. Admite sesizarea Departamentului de Competiții a FRF. În baza art. 79/9 coroborat cuPrincipiul 4 din Principiile de desfășurare a competițiilor în sezonul  2021/2021 cu aplicarea  art.  34  din RD, clubul AS FC Universitatea Cluj se sancționează cu Forfait (3-0 în  favoarea AFC Farul Constanța)”, au anunţat reprezentanţii FRF.

Astfel, “U” Cluj ocupă acum locul 10 în clasament, la două puncte de poziţia a şasea, care asigură accesul în play-off. Pe locul cinci a urcat chiar Farul, beneficiară a celor trei puncte la “masa verde”.

3 COMENTARII

 1. “Calatorule, dacă vii în Cluj, anunță că ne-ai văzut zăcând aici așa cum a ordonat legea”.
  Cam asta se intampla la U Cluj.
  Coruptia si legea stramba de la FRF ingroapa acest club iubit cu un trecut glorios prin tot ce studentii au cladit in cei 100 de ani in orasul comoara de pe Somes.
  Nu odata am fost infranti de barbari(mitici) dar am renascut din cenuse precum fenix.
  Vom lupta pana la capat.
  Haide U !!!

 2. E de neiertat ce a făcut arbitrul studenților clujeni! Și orice ar fi îmi doresc să ajungă să lupte pentru promovare,mi-ar place sau văd în liga 1 pe Poli,u Cluj Napoca,farul,petrolul,restul echipelor nu merita liga 1 !

 3. Bravo Marica, se vede ca ai prosopul mai tare ca idiotii utili de la clona lui U 🙂 Bai Blokulet, nimeni nu iti vrea clona ta in Liga , tot e mai bine pentru voi in B, pe toate tapsanele comunale ca cele din Recea 🙂 Ha ha ha 🙂 Inca o data v-a aratat cat de mult va iubeste FRF, echipa de hoti, infractori si de drogati ce sunteti 🙂 Misane, intra tu in teren, sa le arati cum se inoata la mijlocul terenului, te ajuta limbrikul de Gavra 🙂 Bai, toata Transilvania rade de voi, cei supranumiti Rusinea Klujului 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.