foto: fc universitateacluj/facebook

După mai bine de trei luni de termene şi amânări, miercuri seara a fost anunţată decizia în cazul meciului dintre “U” Cluj şi Farul Constanţa.

“Studenţii” au pierdut la “masa verde”, chiar dacă partida, care trebuia să aibă loc în 2 decembrie, nu s-a jucat din cauza constănţenilor.

Pentru că, iniţial, “U” a fost de vină pentru nejucarea meciului, (n.r.-din cauza infectărilor cu COVID) s-a decis aplicarea regulamentulului, în ciuda apelurilor formulate de Universitatea Cluj.

“Respinge plângerea AS FC Universitatea Cluj, ca neîntemeiată. Admite sesizarea Departamentului de Competiții a FRF. În baza art. 79/9 coroborat cuPrincipiul 4 din Principiile de desfășurare a competițiilor în sezonul  2021/2021 cu aplicarea  art.  34  din RD, clubul AS FC Universitatea Cluj se sancționează cu Forfait (3-0 în  favoarea AFC Farul Constanța)”, au anunţat reprezentanţii FRF.

Astfel, “U” Cluj ocupă acum locul 10 în clasament, la două puncte de poziţia a şasea, care asigură accesul în play-off. Pe locul cinci a urcat chiar Farul, beneficiară a celor trei puncte la “masa verde”.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.