JSport.roJSport.ro

Mijlocaşul Dan Nistor s-a despărţit de CFR Cluj, la câteva zile după ce a avut o ieşire publică la adresa antrenorului Dan Petrescu, într-un interviu pentru actualdecluj.ro.

Deşi Dan Petrescu e recunoscut pentru disciplina de la echipele pe care le pregăteşte şi pentru că nu agreează ieşirile la adresa sa ale jucătorilor, mai ales în presă, managerul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara, a infirmat că plecarea lui Nistor a avut o astfel de legătură.

El a spus că la bază a stat strict o decizie tactică, dând de înţeles că jucătorul a fost nemulţumit pentru că nu era titular. Numele lui Nistor a apărut, de altfel, în mai multe rânduri ca potenţială monedă de schimb în special pentru aducerea lui Ioniţă, dar, în cele din urmă, mijlocaşul s-a întors la Dinamo, de unde a venit la CFR în vară.

“Nistor a fost, până azi, jucătorul CFR-ului. Au fost discuţii în ultima perioadă cu ce îşi doreşte el, cu ce ne dorim noi, au fost discuţii şi cu Dinamo şi i-am dat voie să plece. Nu a avut legătură cu ce a apărut prin ziare, pentru că nu ne luăm noi după o declaraţie dată la ziar… A fost o decizie din punct de vedere tactic, cum a gândit Dan Petrescu, cum vede el echipa în continuare, iar dacă Nistor nu a acceptat să lupte pentru un post de titular şi îşi doreşte poate mai mult… La noi nu se poate garanta postul de titular. Noi am adus un alt jucător pe acea poziţie (n.r.-Mihai Bordeianu), sunt şi alţi jucători pe care îi avem în vedere şi atunci ne-am gândit la ce e mai bine pentru clubul nostru şi pentru Nistor”, a precizat oficialul CFR-ului.

Dan Nistor ar putea fi în două rânduri adversarul CFR-ului după reluarea campionatului, dacă Dinamo se va califica în play-off.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.