JSport.roJSport.ro

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB va fi duminică, 16 septembrie, iar biletele pentru acest meci vor fi puse în vânzare luni, pe internet.

Având experienţa din anii trecuţi, când mulţi fani ai roş-albaştrilor sărbătoreau în tribune printre CFR-işti golurile FCSB-ului, oficialii clujenilor le-au transmis şi acum un mesaj suporterilor echipei lui Nicolae Dică. Aceştia au primit “recomandări” să vină fără steag, tricou sau fular roş-albastru în tribune, mesaj păstrat de la meciurile trecute.

Pentru siguranţa spectatorilor şi pentru a evita conflictele din tribune, recomandăm fanilor să nu vină la stadion cu articole vestimentare cu emblema echipei oaspete, excepţie făcand suporterii din sectorul 28 (Peluza 1) destinat galeriei echipei vizitatoare”, au anunţat oficialii CFR-ului.

Cel mai ieftin tichet va fi tocmai la peluză, 25 de lei, în timp ce spectatorii de la cele două tribune vor pune 10 lei în plus pentru a intra la meci. Biletele vor fi puse în vânzare online luni, pe site-ul bilete.ro, iar de marţi se pot cumpăra şi de la Sala Polivalentă, acolo unde se află caseria bilete.ro.

La stadionul CFR-ului acestea vor fi puse în vânzare joi, meciul cu FCSB fiind duminică, 16 septembrie, de la ora 21:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.