JSport.roJSport.ro

29 de minute, 20 de jucătoare, 2 accidentări şi 3 goluri. Aşa arată ,,filmul” pus în scenă azi de către Olimpia Cluj-Napoca şi ASA Tîrgu Mureş. Cele două echipe s-au întâlnit pentru a disputa meciul etapei 13 din Superliga Feminină. Din cauza lipsei de jucătoare şi a faptului că se află în involvenţă, ASA, a început partida cu 8 jucătoare de câmp şi un portar.

În minutul doi al jocului, după o acţiune a Olimpiei, portarul Kinga Drăguş s-a accidentat la genunchi şi nu a mai putut continua, fiind transportată la spital. Astfel, antrenorul echipei mureşene a fost nevoit să introducă în poartă o jucătoare de câmp.

Pentru jucătoarele Olimpiei faptul că ASA a avut mai puţine jucătoare pe teren a fost de bun augur deoarece Lidia Havriştiuc a deschis scorul în minutul 14. Andreea Voicu a marcat din penalty în minutul 17, iar minutul 28 i-a aparţinut Cristinei Carp, care a marcat cel de-al treilea gol al Olimpiei. În minutul 29 o altă jucătoare a echipei oaspete s-a accidentat, iar ASA a rămas cu şapte jucătoare pe teren. Astfel, conform regulamentului, arbitrul a fluierat finalul partidei.

Meciul s-a terminat 3-0 pentru Olimpia Cluj-Napoca, care se află pe locul 1 în clasamentul Superligii Feminine având 39 de puncte. În schimb, ASA cu 22 de puncte se clasează pe locul 4.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.