JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro
foto: gherlainfo.ro

În ultimul meci al etapei a 15-a a Ligii a IV-a, Olimpia Gherla a câştigat, 2-0, în faţa Ardealului Cluj şi a intrat în vacanţă de pe poziţia secundă a clasamentului.

Partida disputată în această după-amiază, pe un teren afectat de temperatura scăzută de afară, a fost “dezgheţată” de un gol spectaculos a lui Sămărtean în repriza secundă, mingea trimisă de acesta spre poartă lovind, în prealabil, de două ori bara. Al doilea gol al gazdelor, marcat de Bondor, a liniştit complet jocul, gherlenii obţinând a 12-a victorie din acest tur de campionat, din 14 meciuri disputate şi terminând anul la trei puncte în spatele Universităţii Cluj.

„A fost un meci de angajament, pe un teren foarte rău, îngheţat, dar vreau să-i felicit pe băieţi pentru dăruirea şi încrederea din repriza a doua. După o primă repriză modestă, a venit un joc mai bun în partea a doua, drept dovadă s-au marcat şi golurile. Pe Sămărtean l-am introdus în prima repriză în locul căpitanului Stupinean, care a făcut un joc foarte bun până atunci, dar a luat un cartonaş galben pentru proteste neîntemeiate, iar eu ţin foarte mult şi la disciplină. Suntem, de altfel, singura echipă din ligile a patra şi a cincea care nu am luat niciun cartonaş roşu în acest tur. Pe lângă dezamăgirea că nu am prea fost ajutaţi, asta e bucuria mea. Am terminat pe locul doi şi îi felicit pe băieţi pentru tot turul acestui campionat, au dat dovadă de dăruire şi disciplină”, a declarat tehnicianul gherlenilor, Csaba Kilin.

De cealaltă parte, antrenorul Ardealului, Călin Moldovan, a folosit şi câţiva jucători de la Liga Elitelor în acest meci, echipa sa ratând o ocazie mare la 0-0. Clujenii au pierdut al şaptelea joc din acest tur de campionat, dar au terminat prima parte a sezonului la jumătatea clasamentului, un loc mulţumitor pentru oficialii şcolii de fotbal.

„Am jucat pe un teren impracticabil astăzi, îngheţat, mocirlos, dar în schimb mi-a plăcut mult echipa Olimpiei. Au fost preocupaţi de fotbal şi sunt sigur că se exprimau şi ei mult mai bine pe un teren mai bun. Am avut şi noi o ocazie la 0-0 singur cu portarul, dar apoi au dat ei un eurogol, şi a doua reuşită fiind la fel de frumoasă. A fost un meci de luptă, iar eu am folosit şi câţiva jucători de la Liga Elitelor, începând cu mijlocaşii centrali, de care am fost foarte mulţumit. Am terminat turul pe locul şapte, probabil că puteam şi mai sus, dar anul acesta mi-am atins scopul. Au fost nişte antrenamente în ritm de meci pentru partidele din Liga Elitelor”, ne-a spus şi tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan.

olimpia-gherlaOlimpia Gherla

Drăgan
Pop Fl.
Popovici
Pop S.
Gliga
Mureşan
Balint
Dascăl
Stupinean
Rus Al.
Bondor

Au mai intrat: Sămărtean, Pop Vlad, Chendrean, Szabo. Antrenori: Csaba Kilin, Laur Aştilean

ardealul-clujArdealul Cluj

Chindriş
Feraru
Oltean
Selegean
Corduneanu
Papp
Şoimaru
Cozma
Ilie Horea
Gavrilă
Hociung

Au mai intrat: Cordea, Deneş, Mureşan, Juncu. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.