JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro
foto: gherlainfo.ro

Olimpia Gherla a obţinut o victorie de serviciu cu Unirea Tritenii de Jos, 2-0, într-un meci din etapa a opta a Ligii a IV-a.

Formaţia lui Csaba Kilin şi Laur Aştilean nu a avut mari probleme în confruntarea de ieri seară, câte un gol pe repriză marcat de Alex Rus fiind suficient pentru încă trei puncte în clasament în tabăra Olimpiei. Dacă gazdele nu au sărbătorit peste măsură acest succes, nici în tabăra Unirii nu a fost tristeţe mare, în condiţiile în care gherlenii erau favoriţi înaintea meciului, de asemenea “centralul” Rareş Moca ducând meciul fără probleme la capăt.

„Nu s-a pus problema învingătoare în acest meci. A fost un joc bun, curat de ambele părţi şi îi felicit pe băieţi. Mulţumit nu pot să fiu în totalitate niciodată, pentru că mai avem de lucru, dar încet-încet le vom pune pe toate la punct. Am analizat acum meciul cu Universitatea Cluj şi, cu mai mult curaj, am fi putut obţine mai mult. Ce e important pentru mine este că nu am luat niciun cartonaş roşu până acum, iar asta înseamnă că există disciplină la echipă”, a declarat antrenorul gherlenilor, Csaba Kilin.

“A fost o victorie meritată a Olimpiei, dar eu vreau să-i felicit pe băieţi pentru că au stat foarte bine în teren, am avut şi vreo două ocazii mari, însă pe final s-a văzut diferenţa când ne-au dominat din punct de vedere fizic. Arbitrajul a fost ok, fără nicio greşeală şi vreau să-l felicit în special pe juniorul Paul Ceclan, pe care l-am folosit fundaş central în acest meci şi a jucat impecabil. Gherla a fost echipa care a meritat să câştige, dar am reuşit să nu le dăm multe şanse de a marca. Am făcut şi acum un meci bun, iar astfel de jocuri aduc victorii pe viitor”, ne-a spus şi antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie, cel care va reveni pe teren, cel mai probabil, luna viitoare, după accidentarea la cap suferită etapa trecută.

După acest rezultat, Olimpia a ajuns la 19 puncte în clasament, egalând-o pe Universitatea Cluj, “studenţii” având un golaveraj astronomic însă, dar şi un meci mai puţin, în timp ce Triteniul rămâne cu patru puncte, pe locul 13.

olimpia-gherlaOlimpia Gherla

Drăgan
Pop Fl.
Popovici
Pop Sg.
Stupinean
Mureşan
Rus Al.
Dascăl
Rus Ionuţ
Szabo
Bondor

Au mai intrat: Salac, Balint, Chendrean, Fodor. Antrenori: Csaba Kilin şi Laur Aştilean

Unirea Tritenii de Jos

Rusu Alex
Crişan
Ceclan
Ozvadă
Petrea
Bărbos
Nemeş
Saşa
Câmpian
Podariu
Deiac

A mai intrat: Voivod. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.