JSport.roJSport.ro

Înaintea ultimei etape a sezonului din Liga a IV-a, s-a disputat, vineri seara, meciul restanţă dintre Olimpia Gherla şi Sporting Apahida.

Partida a contat pentru etapa a 19-a a sezonului şi a fost câştigată de către gherleni cu 2-1.

Gazdele de pe stadionul din Parc au început mult mai bine meciul, iar Bocoş şi-a continuat forma bună din ultima perioadă. Jucătorul Olimpiei a marcat două goluri în mai puţin de 20 minute, în faţa unei echipe a Apahidei care părea încă afectată de eliminarea suferită în semifinalele Cupei României.

Gherlenii şi-au creat apoi şi alte câteva ocazii la poarta lui Nicoară, „rezolvate” de către portarul Sportingului, iar oaspeţii au redus apoi din diferenţă prin Vasilaş, pe finalul primei reprize. Apahida a avut şansa să egaleze la doi în partea secundă, dar eliminarea lui Bondor, din minutul 66, principalul om de gol al alb-negrilor, nu i-a ajutat deloc pe elevii lui Florin Pojar, ba dimpotrivă.

Olimpia Gherla a ieşit învingătoare până la urmă cu 2-1 şi s-a apropiat la un singur punct de locul şase în clasament, ocupat de Arieşul Mihai Viteazu. În acelaşi timp, apahidenii au rămas la două puncte sub CSM Câmpia Turzii, formaţie aflată pe locul patru şi, având în vedere programul ultimei etape, foarte probabil ierarhia va rămâne neschimbată în primele şapte locuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.