JSport.roJSport.ro

Olimpia Gherla a obţinut doar un punct din meciul cu Unirea Floreşti, 1-1, disputat miercuri după-amiaza, în etapa a 26-a a Ligii a IV-a.

Pe stadionul „Olimpia”, gherlenii au păcătuit la finalizare şi, după ce au marcat în prima repriză prin Alex Rus, s-au văzut egalaţi la una dintre ultimele faze ale jocului, Cîţcăuan executând perfect o lovitură liberă de la marginea careului.

Jucătorii lui Ioan Maja au avut din nou un meci în care au irosit câteva situaţii bune create la poarta lui Drăgan, însă au meritul de a fi marcat pe final şi de a scoate patru puncte din şase posibile cu cele două echipe care se bat pentru ocuparea locului doi în clasament.

Olimpia continuă pasa proastă în care a intrat în ultima săptămână, fiind la al doilea meci consecutiv fără victorie, însă floreştenii au bifat al cincilea joc fără eşec, ultima înfrângere venind la partida cu Universitatea Cluj.

„Sunt puţin supărat că am fost egalaţi în minutul 89, dar nu am ce să le reproşez băieţilor. Am ratat mult, chiar am avut trei ocazii uriaşe în a doua repriză, dar asta e acum, nu mai avem ce face. Până la urmă am luat punctul care ne duce pe locul doi şi vedem sâmbătă la Turda ce va fi. Dacă suntem bărbaţi şi avem personalitate trebuie să rămânem acolo şi după acest meci”, ne-a spus preşedintele gherlenilor, Csaba Kilin.

„Am avut iar foarte multe ocazii, au avut câteva şi Olimpia, dar e o echipă pragmatică, cum m-au prins, m-au taxat. De cinci meciuri nu pierd, sunt foarte mulţumit, doar că mi se scurg punctele printre degete. Din aceste meciuri cu Turda şi Gherla puteam să iau şase puncte, de-asta mă simt un pic frustrat, nedreptăţit, pentru că alţii au o jumătate de ocazie şi dau gol. Nu merităm locul 13 în clasament, echipa joacă mult peste alte echipe, doar că acolo suntem deocamdată”, a declarat şi antrenorul Unirii, Ioan Maja.

Punctul obţinut împotriva floreştenilor o duce pe Olimpia pe locul doi în clasament, gherlenii profitând că Sticla Turda a stat în această etapă, însă sâmbătă, la Turda, va avea loc derby-ul pentru ocuparea locului secund. De menţionat că, până la finalul campionatului, şi Olimpia va trebui să stea o etapă.

Olimpia Gherla

Drăgan
Prodan
Bold
Pop S.
Gliga
Salac
Magdaş
Mureşan
Dascăl
Bondor
Rus Al.

Au mai intrat: Codorean, Fodor, Trif. Antrenori: Laur Aştilean, Alexandru Felfalusi

Unirea Floreşti

Grămadă
Rakoczi
German
Madru
Silaghi
Mureşan
Proca
Timoc
Kallos
Zbîncă
Cîţcăuan

Au mai intrat: Csiki, Briciu, Grigorean, Rus. Antrenor: Ioan Maja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.