JSport.roJSport.ro

Olimpia Gherla e marea câştigătoare a zilei în Liga a IV-a, formaţia pregătită de Laur Aştilean şi Alexandru Felfalusi terminând sezonul pe locul al doilea. Gherlenii s-au impus cu 4-2 în deplasare la Ardealul Cluj, însă au profitat şi de evoluţia slabă a Sticlei Turda la Floreşti, alb-roşii, aflaţi la două puncte în faţa Olimpiei în clasament înaintea etapei, pierzând cu 0-5.

Ambele partide s-au disputat de la ora 11:00, însă meciul de la baza „Ardealul” a început perfect pentru gherleni, care au preluat conducerea în minutul şapte, prin Sergiu Pop. Lucrurile au mers şi mai bine pentru Olimpia mai apoi, Dîrjan deschizând scorul pentru CS Floreşti în minutul 24 al jocului cu Sticla Turda.

La aceste rezultate, gherlenii erau pe locul doi cu un punct peste turdeni, însă Ardealul a păstrat suspansul egalând după 30 de minute prin golul lui Gavrilă. Nu s-a mai întâmplat nimic notabil până la pauză în cele două meciuri, de menţionat fiind doar accidentarea lui Paul Dîrjan, marcatorul floreştenilor fiind schimbat pe finalul primei părţi, iar înaintea ultimelor 45 de minute Turda se afla tot pe locul doi.

Dacă începutul reprizei întâi a fost perfect pentru gherleni la Cluj-Napoca, startul părţii secunde a fost de coşmar, Ardealul reuşind să înscrie pentru 2-1 prin acelaşi Gavrilă, iar locul secund în clasament se “distanţa” tot mai mult de Olimpia. A urmat, însă, un sfert de oră de aur pentru jucătorii lui Laur Aştilean şi Alexandru Felfalusi, care au marcat trei goluri în poarta gazdelor, prin Mureşan, Anghel şi Alex Rus.

Dincolo, turdenii au lovit bara printr-o lovitură de colţ, floreştenii şutând şi ei în transversală în faza ce a urmat, însă scorul rămânea tot 1-0 pentru jucătorii lui Călin Budişan, iar speranţele Olimpiei creşteau pe măsură ce minutele se scurgeau la Floreşti.

În minutul 68, CS Floreşti a lovit pe contraatac, Boboş marcând pentru 2-0, după acest gol turdenii, care au fost departe de prestaţia din ultimele jocuri, căzând complet. Sâsâeac a înlăturat orice emoţii marcând pentru 3-0, între timp meciul Olimpiei de la Cluj încheindu-se cu scorul de 4-2 pentru gherleni.

Până la final, Corpodean a făcut şi mai usturătoare înfrângerea Sticlei Turda, înscriind şi cel de-al patrulea gol, Sâsâeac reuşind dubla în prelungiri. S-a terminat 5-0 pentru CS Floreşti, care a încheiat pe locul patru în clasament, în timp ce turdenii au bifat cel mai drastic eşec al campionatului tocmai în meciul în care aveau cea mai mare nevoie de victorie, terminând sezonul pe locul trei.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.