JSport.roJSport.ro

Cea mai bună echipă din Liga a IV-a după Universitatea Cluj, potrivit clasamentului, a reluat pregătirile pentru retur.

Olimpia Gherla, care a terminat pe locul doi turul, la trei puncte în spatele lui „U”, a câştigat în weekend, 4-0, meciul amical cu AS Iclod, iar până la reluarea campionatului şi-a programat şi trei partide cu Unirea Dej, Unirea Jucu şi Sănătatea Cluj.

Gherlenii speră ca aceste meciuri amicale cu echipe de Liga a III-a să-i ajute în special la primul joc din retur, pe 26 februarie Olimpia urmând să primească vizita celor de la CS Floreşti, aflaţi pe locul trei. Diferenţa dintre cele două echipe este de şase puncte, iar fostul antrenor al galben-albaştrilor, între timp devenit preşedinte, Csaba Kilin, este convins că Olimpia poate repeta prestaţia din primele 15 etape şi în retur.

„Dacă batem Floreştiul, eu zic că vom avea acelaşi parcurs ca în tur. Va fi un retur greu pentru noi, pentru că acum fiecare echipă ne va trata altfel, dar suntem încrezători. Am început pregătirile, în această săptămână vom mai avea un amical, cu Înfrăţirea Livada, iar apoi cele trei cu echipele din Liga a III-a. Vor pleca de la echipă Szabo şi Balint şi vreau să mai aduc vreo 3-4 jucători, din care doi sunt ca şi transferaţi. Un pic ne-am schimbat organigrama în această iarnă, în sensul în care antrenori sunt Laur Aştilean şi Alexandru Felfalusi, colaborarea noastră decurgând foarte bine”, ne-a spus Csaba Kilin, din conducerea formaţiei mai făcând parte vicepreşedinţii Ilie Rus şi Adrian Trif.

Olimpia Gherla a câştigat meciul tur de la Floreşti, 3-1, în primele 15 etape pierzând un singur joc, 0-2 cu Universitatea Cluj, şi înregistrând o remiză, 1-1 în derby-ul local cu Armenopolis.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.