JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro

Olimpia Gherla şi CFR Dej au jucat, vineri după-amiaza, al doilea meci al etapei a 24-a a Ligii a IV-a, gazdele câştigând cu 3-1.

A fost un joc de care dejenii s-au arătat foarte mulţumiţi la final, de partea cealaltă gherlenii câştigând după ce şi-au “revenit” la capitolul motivaţie.

Borşan a deschis scorul pentru oaspeţi în prima repriză, Prodan egalând până la pauză pentru Olimpia, din penalty, golurile victoriei gherlenilor venind, apoi, după ce dejenii au rămas în inferioritate numerică. Silaşi a luat al doilea “roşu” consecutiv, Fodor şi Sergiu Pop stabilind scorul final în ultimele 20 de minute, o victorie care o urcă din nou pe Olimpia, cel puţin până mâine, pe locul doi în clasament.

La sfârşitul jocului de vineri, ambii antrenori au ţinut să-şi felicite în mod special câte un jucător, dacă de la gazde Marcel Fodor a fost lăudat de preşedintele Csaba Kilin, antrenorul CFR-ului, Darius Boldor, oferindu-i o menţiune specială lui Vlad Borşan, ambii reuşind să şi marcheze.

“Chiar vreau să scrieţi acolo că victoria de astăzi i se datorează lui Fodor. Sunt de mulţi ani în fotbal, dar un om cu un aşa caracter nu am văzut. Un om deosebit, care a marcat de câte ori l-am introdus, iar ceilalţi jucători ar avea de învăţat de la el, să aibă un pic de respect faţă de colegii lor. În rest, la pauză le-am zis jucătorilor doar că nu au atitudinea corectă, însă am fost convins că vom câştiga. Problema noastră rămâne lipsa de motivaţie cu echipele mici”, ne-a spus Csaba Kilin, după ce formaţia sa a ajuns la 53 de puncte în clasament.

“Cred că e prima dată când pot să zic că am pierdut un meci, dar am ieşit cu capul sus de pe teren. Consider că am făcut cel mai bun joc din retur, chiar dacă am avut partide în care am şi câştigat. A fost un meci echilibrat până a luat Silaşi cartonaş roşu, al doilea consecutiv al său, un lucru care mă supără. Dacă am criticat jucătorii pentru înfrângere până acum, de data aceasta vreau să-i felicit, dar şi să-l nominalizez în mod special pe Borşan. A făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR Dej, a fost la un nivel mult mai ridicat, a fost ce am vrut noi şi vreau să-l felicit pe el în primul rând, şi apoi pe restul echipei pentru atitudinea avută”, a declarat antrenorul dejenilor, Darius Boldor.

Olimpia Gherla

Samson
Prodan
Popovici
Stupinean
Bold
Mureşan
Pop S.
Dascăl
Gliga
Rus Alex
Bondor

Au mai intrat: Salac, Magdaş, Fodor, Codorean. Antrenori: Laur Aştilean, Alexandru Felfalusi

CFR Dej

Ciotlăuş
Cociş
Vaida
Silaşi
Todică
Boldor
Borşan
Lazăr
Breharu
Rişcău
Cîmpean

Au mai intrat: Biriş, Mate, Papp, Dican. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.