JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro

Olimpia Gherla nu are tocmai începutul de retur dorit de oficialii şi suporterii echipei care se află pe locul doi în Liga a IV-a.

După remiza cu CS Floreşti şi eşecul surprinzător de la Viile Dejului, elevii lui Laur Aştilean şi Alexandru Felfaluşi au fost aproape să se împiedice şi de Industria Sârmei Câmpia Turzii, pe teren propriu. Gazdele s-au impus cu 1-0, însă printr-un gol marcat de Radu Fodor în minutul 87, Olimpia având şi scuza, totuşi, că a jucat în inferioritate numerică mai bine de o repriză

Vasile Prodan a fost eliminat în prima parte pentru două cartonaşe galbene, iar misiunea gherlenilor devenea tot mai dificilă. Aceştia au avut, astfel, mari probleme cu o formaţie aflată pe locul 12 în Liga a IV-a, formată abia înainte de începutul returului, dar care arată tot mai bine cu fiecare etapă care trece.

Jucătorii pregătiţi de Adrian Voiculeţ au făcut cel mai bun meci de până acum, jocul de la Gherla făcându-i să spere la un parcurs tot mai bun în campionat, aceştia ratând două şanse importante la 0-0 de a produce surpriza.

Pe final, rezerva Fodor a adus liniştea în tabăra Olimpiei şi siguranţa că echipa sa va rămâne pe locul doi în clasament şi la finalul acestei etape.

“Au fost câteva ocazii, dar am jucat în 10 oameni din prima repriză. Pe un teren greu, am avut o mobilizare mai bună şi a venit prima victorie din retur, cu un gol al lui Fodor venit la a doua atingere. De altfel, chiar vreau să felicit jucătorii care au intrat în a doua repriză, pentru că au adus plusul necesar şi victoria. Oricum, mai avem mult de muncă şi trebuie să fim serioşi, să vorbim mai puţin  şi să facem mai multe”, a declarat preşedintele Olimpiei, Csaba Kilin.

„A fost un meci echilibrat, între două echipe, una de pe locul doi, şi alta care s-a format acum două săptămâni. Noi am început şi cu patru copii de 15-16 ani şi zic că ne-am descurcat onorabil. Sunt foarte mulţumit de copii, au demonstrat că pot face faţă la acest nivel şi mergem înainte spre prima victorie. Păcat că am luat gol pe final, mai ales că am avut şi două ocazii singur cu portarul la 0-0, dar aşa se întâmplă în fotbal, ocaziile se răzbună. Pe mine mă bucură faptul că arătăm din ce în ce mai bine”, ne-a spus antrenorul jucător al ISCT-ului, Adrian Voiculeţ.

Olimpia Gherla

Pădure
Pop Fl.
Pop S.
Popovici
Gliga
Magdas
Mureşan
Dascăl
Sămărtean
Prodan
Bondor

Au mai intrat: Stupinean, Anghel, Nicolas, Fodor. Antrenori: Laur Aştilean, Alexandru Felfalusi

ISCT

Barta
Marcu
Popa D.
Cecălăcean
Moldovan
Mureşan R.
Mercean V.
Juncan
Iepure
Indrei
Mercean I.

A mai intrat: Voiculeţ. Antrenor: Adrian Voiculeţ

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.