JSport.roJSport.ro

img_7182Olimpia Gherla a reuşit să câştige la scor de neprezentare derby-ul cu Vulturul Mintiu-Gherlii, 3-0, asta deşi oaspeţii au ratat câteva şanse imense în prima repriză.

Văduvită de absenţele a 10 jucători importanţi, formaţia lui Dorel Mureşan a cedat în partea a doua a meciului, Barta şi colegii săi dând şi peste o echipă pragmatică, gherlenii marcând exact atunci când a trebuit pentru a nu avea emoţii. Szabo, Bondor şi Anghel au rezolvat meciul în favoarea Olimpiei şi au adus trei puncte importante în clasament, cu ajutorul cărora gherlenii au rămas singuri în fruntea ierarhiei, cu un punct avans în faţa Someşului Gilău.

„Având în vedere duşul rece de miercuri cu Armenopolis, mai ales în a doua repriză, mi-a cam fost teamă de jocul de astăzi. Băieţii au jucat bine însă, a fost şi o partidă curată, cu doar două cartonaşe galbene şi mă bucur că şi-au revenit. E adevărat că şi oaspeţii au avut câteva ocazii mari pe greşelile noastre şi puteau ei deschide scorul”, a recunoscut unul dintre antrenorii Olimpiei, Csaba Kilin.

„Noi am avut trei ocazii singur cu portarul în prima repriză, dar am primit gol pe o nesincronizare. În a doua repriză am ieşit la joc, ei ne-au prins pe două contre şi au speculat greşelile noastre. Victoria lor este meritată, dar altfel era dacă am fi condus noi. Olimpia a fost mai pragmatică şi asta a făcut diferenţa astăzi”, a declarat şi tehnicianul Vulturului, Dorel Mureşan.

În etapa următoare, Olimpia va avea cel mai dificil meci din acest campionat, pe Cluj Arena, împotriva Universităţii.

olimpia-gherlaOlimpia Gherla

Drăgan
Pop Fl.
Pop S
Popovici
Gliga
Stupinean
Mureşan
Rus Al
Dascăl
Szabo
Bondor

Au mai intrat: Anghel, Benţa, Balint, Sătmar. Antrenori: Laur Aştilean, Csaba Kilin

Vulturul Mintiu-Gherlii

Barta
Popa
Imbuzan An
Buglea
Papalan
Domocoş
Ţelină
Fărcaş
Hidişan
Balint
Bruchental

Au mai intrat: Teglaş, Csiki. Antrenor: Dorel Mureşan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.