JSport.roJSport.ro

img_3183_1024x683În acest weekend se desfăşoară etapa a 13-a a Ligii a IV-a, una în care Olimpia Gherla stă. Profitând de acest lucru, formaţia aflată pe locul doi în clasament a jucat ieri cu Unirea Floreşti, într-o restanţă din etapa a 11-a, meciul fiind amânat în urmă cu două săptămâni din cauza stării proaste a terenului.

Gherlenii au reuşit să câştige acest joc cu 3-0, “dubla” lui Alex Rus şi golul lui Bondor menţinând o distanţă de doar trei puncte între Universitatea Cluj şi Olimpia, de data aceasta ambele formaţii având acelaşi număr de meciuri. Mai experimentaţi şi mai pragmatici decât adversarii lor, elevii lui Csaba Kilin şi Laur Aştilean au reuşit să-şi facă jocul uşor inclusiv graţie celor doi portari ai Floreştiului, care au avut o contribuţie importantă la toate cele trei goluri.

“L-am schimbat pe Grămadă pentru cum a luat primul gol, nu a ieşit la o centrare în doi metri, dar am făcut o prostie, pentru că Şimon a luat şi el două goluri apoi, unu de la 30 de  metri”, avea să recunoască antrenorul Unirii, Ioan Maja, care s-a arătat mulţumit, în schimb, de prestaţia jucătorilor săi.

“Am avut şase juniori în teren şi, surprinzător, au jucat foarte bine, însă suferim din nou la greşelile copilăreşti. A existat şi o diferenţă de maturitate între noi şi cei de la Gherla, o diferenţă între modul de abordare al jocului, dar nu pot să mă declar nemulţumit. Experienţa şi-a spus cuvântul în faţa tinereţii, dar jucătorii mei şi-au respectat sarcinile, problema e că în situaţii critice nu ştiu să dea în minge”, a mai apus antrenorul floreştenilor după meci.

“Băieţii au fost foarte montaţi în acest meci şi cred că aşa vor rămâne şi pentru următoarele două partide, cu Viitorul  Mihai Georgescu şi Ardealul. Le-am implementat ideea că trebuie să le fie frică de aceste meciuri. De altfel, cea mai mare bucurie a mea la echipa asta este disciplina băieţilor, nu am avut niciun cartonaş roşu, jucătorii şi-au văzut de treabă”, ne-a declarat şi antrenorul gherlenilor, Csaba Kilin.

unirea-florestiUnirea Floreşti

Grămadă
Rakoczi
Rus
Madru
Buda
Grigorean
Timoc
Silaghi
Mureşan
Crişan
Psibel

Au mai intrat: Simon, Kallos, Orzac, Perşa. Antrenor: Ioan Maja

olimpia-gherlaOlimpia Gherla

Drăgan
Stupinean
Pop Vl.
Popovici
Gliga
Mureşan
Rus Al.
Dascăl
Sămărtean
Szabo
Bondor

Au mai intrat: Balint, Chendrean, Fodor, Salac. Antrenori: Csaba Kilin, Laur Aştilean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.