foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a câştigat derby-ul din deplasare cu Universitatea Craiova, 2-0, ultimul al sezonului regulat.

Feroviarii au scăpat cu bine de furia oltenilor în primele 45 de minute, iar în partea secundă au controlat meciul şi au terminat pe locul 1 sezonul regulat.

Clujenii au redus repede la tăcere “vulcanul” de pe stadionul “Ion Oblemenco”. Rondon a făcut 1-0 pentru CFR în minutul 9, însă feroviarii nu au mai contat apoi în ofensivă până la pauză. Cu jumătate de echipă schimbată faţă de meciul cu Sevilla, ardelenii au avut mari probleme în apărare. Arlauskis a fost, însă, îngerul păzitor al CFR-ului, iar portarul ardelenilor a scos incredibil şuturile lui Mihăilă, Koljic, Cosic şi Cicâldău. Când goalkeeper-ul clujenlor a fost depăşit, bara i-a salvat pe CFR-işti la reluările lui Nistor şi Ivan.

Campioana a început tare și repriza secundă, dar Rondon a avut ghinion de această dată şi a lovit bara. Spre deosebire de prima parte, ardelenii au stat mult mai bine în apărare, iar în atac au avut suficient noroc. Mingea centrată de Manea l-a lovit în spate pe Martic în minutul 67, iar clujenii conduceau cu 2-0.

CFR nu a mai avut probleme până la final şi a câştigat un meci care o duce la şase puncte în faţa Craiovei în clasament. Această victorie se va anula, însă, iar distanţa dintre cele două va reveni la trei puncte înaintea startului play-off-ului.

Universitatea Craiova

Pigliacelli
Bancu
Cosic
Bălașa
Martic
Cicâldău
Mateiu
Nistor
Mihăilă
Nițu
Ivan

Au mai intrat: Koljic, Ferreira, Bărbuţ. Antrenor: Corneliu Papură

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Boli
Burcă
Manea
Djokovic
Hoban
Itu
Costache
Rondon
Chipciu

Au mai intrat: Omrani, Bordeianu, Petrila. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte